Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7 cephesinde biri üzücü iki önemli gelişme yaşandı

OnePlus, Mobil Dünya Kongresi’nde basına açık bir etkinlik gerçekleştirmedi, fakat şirket kapalı kapılar arkasında bazı iş ortaklarına OnePlus 7 modelini gösterdi. 5G desteği barındıracak bu telefonun aynı zamanda 4G LTE versiyonu da tanıtılacak; ki bu model daha yaygın satışa sunulacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Telefon her ne kadar kapalı kapılar ardında görücüye çıkmış olsa da, bazı sızıntıların elde edilmesi zor olmadı. TechRadar sitesinde yer alan haberde OnePlus7’nin uzun bir ekrana sahip olduğu dile getirildi.

OnePlus 7 21:9 ekranla gelebilir

Siteye göre OnePlus’ın göstermiş olduğu telefon Sony Xperia 1’de gördüğümüz 21: 9 en boy oranlı bir ekranlı gibi görünüyordu. Film ve dizi izlemek için harika bir ekran olan bu panel yapısının ilerleyen dönemlerde birçok üreticinin gündemine gireceğini düşünüyoruz. Site ayrıca telefonun nasıl göründüğüne dair bir görsel de paylaştı.

Bir diğer gelişme ise telefonda kablosuz şarjın yer alıp almayacağına ilişkin. Konu hakkında şirketin bir numarası Pete Lau’dan açıklama geldi. Başarılı CEO, OnePlus7’de kablosuz şarj özelliğinin yer almayacağı bildirdi. CEO’ya göre bu şarj teknolojisi henüz istenilen hızda değil ve OnePlus bunu hızlandırmanın yollarını arıyor.

Meizu 16s Plus canlı fotoğrafları sızdı! Çentik yok, ekran deliği yok!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu