Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S11 Plus iPhone 11 Pro benchmark testi sonucu yayınlandı


Snapdragon 865 yonga seti kullanacak olan Galaxy S11 Plus ve Xiaomi Mi Note 10 iPhone 11 Pro karşısında benchmark testinde ne yapacak? İşte sonuçlar…

Akıllı telefonları benchmark testlerine göre sınıflandırmanın oldukça yanlış olduğunu bu konuda yaptığımız tüm haberlerde belirtiyoruz ama sizlerin bu testlere ilgisi de oldukça fazla. En fazla puanı görmek isteyen kullanıcılar yeni nesil telefonlara yönelirken saf işlemci ve GPU performanslarının telefonların arayüzlerine ne kadar katkısı var bunu da sizlerin takdirine bırakıyoruz. Qualcomm Snapdragon 865 platformu gelen bilgilere göre Galaxy S11 Plus ve Xiaomi Mi Note 10 ile karşımıza çıkacak bir işlemci. Bugün Ice Universe Snapdragon 865 benchmark test sonucunu resmen yayınladı.

Galaxy S11 Plus benchmark sonuçları yayınlandı!

Ortaya çıkan bilgilere göre Snapdragon 865 yonga seti tekli çekirdek performansından 4250 puan ve çoklu çekirdek performansından da 13.330 puan aldı. Bu puanlar bugün için gerçekten etkileyici rakamlar ama halen bir iPhone 11 Pro puanı değil. Geçtiğimiz gün iOS 12.3 yüklü iPhone 11 Pro bu testten tekli çekirdekten 5.472 ve çoklu çekirdekten de 13.769 puan almıştı. Yani bakıldığında her iki telefonun da saf işlemci performansı açısından iPhone 11 Pro seviyesine gelemediğini görüyoruz.

Bu kıyaslamanın yanlış olduğunu da defalarca söyledik ve yine söylüyoruz. Zira baktığınızda iOS platformu ile Android platformu birbirinin tam zıttı işletim sistemleri. Bundan dolayı da Geekbench testlerini bu şekilde değerlendirmek sadece tek taraflı bir değerlendirme oluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu