Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra NFC sertifikasını aldı Lansman çok yakında

Samsung’un merakla beklenen en yeni amiral gemisi Galaxy S21 Ultra, NFC sertifikasını nihayet aldı. Lansman çok yakında

Son zamanlarda sıkça gündemimize konu olan Galaxy S21 serisi, nihayet bizlere daha da fazla yaklaşmaya başladı. Daha önce çeşitli render görüntüleri ve özellikleri ile gördüğümüz bu telefonlar, söylentilere göre 14 Ocak tarihinde resmiyet kazanacak. Ancak bunun öncesinde serinin en iyi modeli olması beklenen Galaxy S21 Ultra, NFC sertifikası ile ilk resmi belgelerinden birine kavuşuyor.

SMG998U model numarası ile NFC sertifikasını alan Galaxy S21 Ultra bizlere, lansmanın artık çok daha yakın olduğunu gösteriyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bazı güvenilir kişiler, S21 serisinin 14 Ocak tarihinde tanıtılacağını ve Ocak ayının sonunda da satışa çıkarılacağını iddia ediyor. Bunun sebebi de Samsung’un pazar payındaki kayıplarını en kısa sürede telafi edip, gelirlerini tekrar eskisi gibi arttırmak istemesinden kaynaklanıyor.

S21-Ultra

Samsung’un bu yeni amiral gemisi telefonları, Qualcomm’un en yeni Snapdragon 875 yonga setinden güç alacak. Ancak farklı pazarlarda da Exynos 2100 işlemci ile donatılacak.

Dün Jon  Prosser adındaki bir sızıntıcı, S21 serisinin Ocak ayında geleceğini belirtirken, aynı zamanda cihazların renk seçeneklerini de açığa çıkardı. Buna göre yeni S21 modelleri; Siyah, Beyaz, Gri, Gümüş, Mor ve Pembe renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Ancak lansman sonrasında Samsung, yeni renk seçeneklerini de duyurabilir. Zira geçmiş yıllardan bu duruma çok aşinayız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu