Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

7000mAh Batarya Ne Olacak Anam Babam! Prizi Unutun!

Evet yine Samsung. Yine durmuyor, yine çalışıyor bizi yine heyecanlandırıyor. Samsung Galaxy F62 7.000mAh kapasiteye sahip bataryaya sahip olacak.

Valla söz konusu Samsung olunca şaşırmaz olduk. Bu yazdığımız kaçıncı haber artık saymaz olduk. Muhtemelen yarın yine Samsung’dan bahsedeceğiz. Haberlerimizde amiral gemilerinden bahsettik olmadı, getirdiği güncellemelerden bahsettik olmadı adamlar durmuyor. Şimdi de orta segmentli bir telefon piyasaya sürmeye hazırlanan şirket ağızları açık bırakmaya kararlı görünüyor. 7.000mAh kapasiteye sahip bataryayla karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy F62 için geri sayım başladı.

15 Şubat’ta Hindistan’da lansmana çıkacak olan Samsung Galaxy F62 orta sınıf segmentli bir telefon olarak tanıtıldı. Amiral gemisi sınıfına ait bir işlemciye ev sahipliği yapacak olan yeni telefon alanındaki rakiplerine bataryası ile fark atacak.

"<yoastmark

Güney Koreli teknoloji devi 7.000mAh kapasiteli yeni telefonu ile oyun oynayan kesimi hedef alacak gibi görünüyor. Zira bu telefona sahip olan kullanıcılar prize pek de ihtiyaç duymayacak gibi görünüyor. Hızlı şarj özelliğine sahip olup olmayacağı bilinmeyen telefon firmanın 7.000mAh bataryaya sahip ilk telefonu olmayacak.

Samsung Galaxy F62 Pili İle Gündemde

Samsung’un 7.000mAh bataryaya sahip olan Galaxy M51 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olması beklenen yeni orta segmentli telefon, Exynos 9825 yonga setinden güç alacak. 6.7 inç AMOLED FHD ekrana sahip olacak olan telefon, 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacak. One UI 3.1 tabanlı Android 11 işletim sistemine de ev sahipliği yapması beklenen cihaz, fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılara 32MP ön kamera 64MP dörtlü arka kamera sistemini sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu