Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi 9 ve Redmi Note 9 İçin Beklenen Güncelleme Yayınlandı

Redmi 9 ve Redmi Note 9, MIUI 12.5 Enhanced Edition güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme bakalım hangi gelişmeleri içeriyor.

Xiaomi’nin en yeni arayüz sürümü olan MIUI 12.5 Enhanced Edition, şu sıralara yeni telefonlarla buluşmaya devam ediyor. Şirket güncellemeyi son olarak Redmi 9 ve Redmi Note 9 modelleri için yayınladı. Güncelleme her iki telefonun küresel versiyonları için şu an indirilebilir durumda.

Yaygın bir şekilde dağıtıma sunulan güncelleme sistem altyapısında sunduğu önemli gelişmeler ve hata düzeltmelerinin yanında Ekim 2021 Google güvenlik düzeltme ekini getiriyor. Redmi 9 ve Note 9 modellerinden birini kullanıyorsanız güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Her iki güncelleme V12.5.3.0.RJCMIXM ve V12.5.2.0.RJOMIXM sürüm numaralarını taşıyor.

Redmi 9 MIUI 12.5

Güncellemede sistem alt yapısında yapılan önemli iyileştirmeler üç başlıkta toplanıyor.

  • Sıvı depolama: Yeni depolama mekanizmaları, sistemin zaman içinde canlı ve duyarlı olmasını sağlar. Disk birleştirmenin verimliliği önemli ölçüde artırılıyor. Aylarca kullanımdan sonra bile performans güçlü kalır.
  • Atomize bellek:  Ultra ince bellek yönetimine odaklanarak RAM kullanımını daha verimli hale getirir. Uygulama belleğini bölerek ve önemsiz görevleri kapatarak, kendi geliştirdiği bellek yönetim mekanizması bellek kullanımını kolaylaştırır.
  • Odaklanmış algoritmalar: Yeni algoritmalar, sistem kaynaklarını kullanım senaryolarına göre dinamik olarak tahsis ederek cihazlarda sorunsuz bir deneyim sağlar. Çekirdek senaryolar sorunsuz ve tam olarak hızlandırılır, senaryoya göre mevcut kullanıcılar tarafından algılanan en belirgin süreçlere öncelik verilir ve arka planda belirli uygulamaların etkisi en aza indirilir. Güç tasarrufu iyileştirilirken CPU kullanımı azaltılır.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu