Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokia

Nokia 7.1 Plus tüm detaylarıyla karşınızda!

Nokia 7 Plus taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir akıllı telefon oldu. Nokia şimdi yılın en iyi tüketici telefonu seçilen 7 Plus’ın devam modelini duyurmaya hazırlanıyor. Devam model Nokia 7.1 Plus ismiyle 4 Ekim tarihinde resmiyet kazanacak. Yerinde bir fiyatlandırma ile Nokia7.1 Plus’ın kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşacağını tahmin ediyoruz.

Nokia 7.1 Plus özellikleri

Tanıtımına kısa bir süre kalan iddialı orta segment telefonun birçok görüntüsü ünlü sızıntı kaynağı @OnLeaks tarafından yayınlandı. Arka tarafta 12 MP ve 13 MP sensörlere sahip ZEISS lensli ve 2 kat optik zoom gerçekleştiren kameralara sahip olacak telefonun işlemci biriminde Snapdragon 710 yer alacak.

Nokia 7.1 Plus
Nokia 7.1 Plus

5.8 inç büyüklüğünde çentikli Full HD + ekranın yer verileceği telefona 6 GB RAM, 64GB / 128GB dahili depolama eşlik ediyor. Android 9 Pie sürümüyle çıkış yapacak telefonda parmak izi tarayıcısı arka tarafta kameraların altına konumlandırılmış. Nokia 7 Plus uzun bir süredir ülkemizde satışta ve 7.1 Plus’ın da Türkiye’ye giriş yapacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu