Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 ile Note serisinin fişi tamamen çekilebilir! Vaziyet alın buralar karışır!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir sonraki amiral gemisi Galaxy S21 ailesi ile, Note serisinin fişini tamamen çekebilir.

Akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden biri olan Samsung, sevilen Note ailesinin fişini bir sonraki amiral gemisi Galaxy S21 Ultra ile çekebilir. Sammobile‘den sızdırılan verilere göre Koreli üretici,  S21 Ultra modelini S-Pen ile donatacak. Bu, Note serisinin biteceğini ve şirketin S serisine daha fazla önem vereceği anlamına da geliyor.

Rapora göre Samsung, S21 serisini sırasıyla; S21 Plus ve S21 Ultra‘da dahil olmak üzere üç model olarak piyasaya sürecek. Ayrıca bahsedilen bu S-pen’de, yukarıda da bahsettiğimiz gibi yalnızca S21 Ultra modelinde bulunacak.

Galaxy-S21

Eğer Note serisini görmezden gelirsek Samsung, sadece iki amiral gemisi telefonlarına odaklanmak zorunda kalacak. Bunlardan biri S serisi olurken, diğeri ise  katlanabilir telefonlar olacak.

Aslında Koreli üretici S-pen‘i katlanabilir telefonlarına da getirirse telefonun alıcı kitlesi bir hayli artacaktır. Mantıklı olarak düşünecek olursanız Note serisini seven kullanıcılar, hoşuna giden S-pen özelliğini katlanabilir telefonlarda gördüğü zaman tercihini direkt olarak o telefondan yana kullanacaktır. Bu da, haliyle telefona olan ilgiyi arttıracaktır.

Diğer raporlara göre Galaxy S21 serisi, artık 3D ToF (Time of Flight) modülleri vb gibi donanımsal özellikleri kullanmayacak. Ancak şirket yeni amiral gemisi telefonlarında bazı önemli  yükseltmelere yer verecek.

Bakalım Koreli üretici iddia edildiği gibi S21 serisini, S-pen ile donatarak bir ilke imza atabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu