Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X3, Lütfen Sakin Ol Birader Lütfen! Fiyatı…

Güzellik başa bela, Allah çirkin şansı versin. OPPO Find X3 fiyatıyla başka ülkelerde rağbet görecektir ama ülkemizde nasıl olur bilmiyoruz.

OPPO, amiral gemisi telefonlarını özene bezene yapıyor. Find serisi de gerçekten harika. Yeni Find X3 için Çin fiyatı ve tüm özellikleri sızdırıldı. Tipster Abhishek Yadav’ın belirttiğine göre iki Weibo kullanıcısı telefonun görüntüleri ve fiyatı ile ilgili bilgi verdi.

Find X3’ün teaser’ı bir çevrimiçi mağazada görüldü ve fiyatı da ortaya çıktı. Telefon 849 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Avrupa’da ise 709 Euro fiyat etiketiyle satılması bekleniyor. Ancak dolar kuru ve ÖTV nedeniyle ülkemizde oldukça yüksek bir fiyata satılacağını tahmin ediyoruz. Yalnız sızdırılmış olan bu fiyatın X3’ün en düşük modeli Neo için mi yoksa X3/X3 Pro için mi olduğundan emin değiliz. Çünkü Pro modelinin çok daha üstün özelliklere sahip olması hasebiyle 1000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılması öngörülüyor.

Satışa sunulduğu andan itibaren Çin’de rekabetçi firmaların fiyat politikası değişkenlik göstereceği için Türkiye fiyatını bekleyelim ve çok da enseyi karartmayalım. Mavi renkli bir X3 telefonunun görüntüsü ortaya çıktı. OPPO’nun Çin’de Snapdragon 870 ile çalışan bir X3’ü duyurduğu açığa çıktı. Bu telefonun Pro modeli olmadığı düşünülüyor. Yakın zamanda OPPO serinin bütün telefonlarının özelliklerini resmi olarak duyuracak. Özellikle Türkiye satış fiyatı ortaya çıktıktan sonra siz değerli okuyucularımıza bilgi vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu