Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Super Big Cup Emperor Edition ile Tanışın! Aga Bu Neeyyy

Bugün bir anda ortaya çıkan Xiaomi Mi 11 Super Big Cup Emperor Edition modeli bize ne demek istiyor? Xiaomi neyin peşinde?

Xiaomi geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklama ile 29 Mart tarihinde çılgın ürünler tanıtacağını resmen açıkladı. Bu lansmanda Xiaomi Mi 11 Pro ve Xiaomi Mi 11 Ultra modelleri ile tanışacağız ama bugün Çin’de ortaya çıkan bilgilere göre bir telefon daha tanıtılacak. Çin pazarında satışa sunulacak olan Xiaomi Mi 11 Super Big Cup Emperor Edition modeli ise Ultra’nın Çince versiyonu olacak. Bu telefonda 16GB RAM ve 512GB Hafıza bulunacak. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Xiaomi Black Shark 4 Pro modelinde de bu versiyon kullanılmıştı.

Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modellerine Snapdragon 888 yonga seti güç verecek. LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 desteğine de sahip olacak telefonların kamera tarafında da ciddi bir sıçrama yapacağı bugün Xiaomi tarafından dile getirildi. Dünyanın en büyük mobil kamera sensörü olması ile öne çıkan ISOCELL GN2 sensörüne sahip olacak bu telefonların büyük bir Ar-Ge sonrasında mobil fotoğrafçılık tarafında başka bir “şey” ortaya koyacağı da belirtiliyor.

29 Mart tarihinde Xiaomi’nin Mi Band 6 ve Mi Notebook Pro modellerini de tanıtacağı belirtiliyor. Xiaomi’nin yeni bir televizyon tanıtacağı da gelen bilgiler arasında. Yani Xiaomi 29 Mart tarihinde büyük bir ürün lansmanı yapacak. Özellikle Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra ve şimdilik Çin için pazara sunulacak Mi 11 Super Big Cup Edition modelleri pazara damga vuracak gibi görünüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu