Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerTeknoloji

MediaMarkt Şahane Cuma Erken Başladı! İşte Çılgın İndirimler

MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri başladı. Peki hangi ürünlerde indirim var? Gözümüze çarpan ürünleri sizlerle paylaştık. Bir göz atın…

Yeni bir ürün almak için herkesin şu sıralar yapılan indirim günlerini beklediğini biliyoruz. Zira artan dolar kuru ve vergilendirmeler ile birlikte özellikle teknolojik ürünlere ciddi anlamda zamlar geldi. İşte bu zamları durduran ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşmamızı sağlayan MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri de nihayet başladı.

İndirimler biraz erken başladı ve bunun da sebebi MediaMarkt’ın müşterilerini düşünmesi. Zira mağazalarda yoğunluk olmaması için indirimler erken başladı. Sizler de bu bağlamda gözünüze kestirdiğiniz ürünleri erkenden alabileceksiniz. İndirim hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr internet sayfasında 29 Kasım tarihine kadar sürecek.

Biz de teknoburada.net olarak Şahane Cuma indirimlerinden gözümüze çarpan teknolojik ürünleri paylaşmak istedik.

iPhone XR 64 GB

Apple’ın en çok satan telefonlarından birisi olan iPhone XR, bu indirim ile birlikte sepette ek indirim ile de birlikte 5.999 TL seviyesine geliyor. 6,1 inç ekranı ve A12 Bionic yonga seti ile kendi fiyat segmentinde Apple’ın en güçlü cihazlarından birisi olan iPhone XR, iPhone hayranlarının halen en beğendiği telefonlardan da birisi.

Apple Watch Series 3

iPhone alıyorsanız saat indirimini de kaçırmazsınız diye düşünüyoruz. Apple’ın tasarımsal anlamda yeni nesil Apple Watch’tan hiçbir farkı olmayan üçüncü nesil Apple Watch‘ın da bu indirimden yararlandığını görüyoruz. Fiyat ise oldukça iyi. 1.699 TL‘den iPhone XR modeli ile bu saati satın alabilirsiniz. Özellikle iPhone kullanıcılarına Apple Watch kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Apple AirPods 2. Nesil ve Şarj Kutusu

Madem Apple ürünlerinden bahsediyoruz o zaman size bir de Apple AirPods 2 Nesil ve Şarj Kutusu önereceğiz. Böylece yapılan indirimler ile birlikte ekosistemi tamamlamış olacaksınız. Her Apple sahibinin şiddetle alması gereken ürünlerden birisi olan AirPods ile Siri’ye istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Bu indirim ile birlikte kulaklığın fiyatının 999 TL‘ye gerilediğini görüyoruz.

HP 9HN16EA 10 Nesil i5 İşlemcili Laptop

Yaşanan pandemi sonrasında evde daha fazla zaman geçiriyoruz ve özellikle bu dönemde en çok kullandığımız şeyler de laptoplar. HP 9HN16EA 10. nesil Intel i5 yonga setine sahip olan bu üründe 256GB SSD ve 4GB RAM gücü bulunuyor. Full HD çözünürlükte 15,6 inç boyutundaki ekranı ile günlük işlerinizi en hızlı şekilde yapabileceksiniz. Bu indirim kampanyasında kaçırılmayacak ürünlerden birisi.

JBL Tune 220TWS Kablosuz Kulaklık

Kablosuz kulaklık işi tam bir bilinmezlik olabiliyor. İşte bu noktada da güvendiğiniz ve bildiğiniz markalardan ürün almanızı sizlere tavsiye ediyoruz. JBL Tune 220TWS Kablosuz Kulaklık ise sizin tam aradığınız ürün olabilir. 12mm sürücüleri ile kendi fiyat segmentinin üzerinde bir performans vadediyor. MediaMarkt Şahane Cuma indirimi ile birlikte ürünün fiyatının 549 TL gibi oldukça iyi bir rakama geldiğini de hatırlatalım.

Samsung 43TU8000 4K LED TV

İndirim olur da televizyonlarda olmaz mı? 4K çözünürlüğü ve 43 inç ekran boyutu ile daha fazla ppi değeri sunan Samsung 43TU8000 4K LED TV bugün televizyon alacak kişiler için bu fiyata en iyi çözümlerden birisi.  LED olması ile birlikte de parlaklık tarafında oldukça iddialı olan bu televizyonun akıllı TV statüsünde olduğunu ve içinde Netflix ve Youtube gibi programların olduğunu da hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu