Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarXiaomi

Xiaomi Mix Flip Uydu Bağlantı Desteğiyle Geliyor

Xiaomi Mix Flip uydu bağlantı desteğiyle geliyor. Firmanın ilk dikey katlanabilir cihazı için özellik sızıntıları artıyor.

Geçen yılın Eylül ayında, Xiaomi’nin portföyündeki Mix Fold serisini tamamlayacak dikey katlanabilir bir cihaz üzerinde çalıştığını ilk kez duymuştuk. Buna Xiaomi Mix Flip adı verilecekti ve bu yılın sonlarında Mix Fold 4 ile birlikte geleceği söyleniyordu.

Bugün Mix Flip, Çin’de Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından onaylandı. Sertifika, şaşırtıcı olabilecek bir gerçeği ortaya koyuyor: Mix Flip, uydu bağlantısını destekleyecek.

Xiaomi Mix Flip modelinin 5G desteği gibi Android’i çalıştıracağı da doğrulandı, ancak bunların hiçbiri elbette şaşırtıcı açıklamalar değil. Bu sertifika cihazın hiçbir özelliğini açıklamasa da, bunlardan birkaçı geçmişte zaten sızdırılmıştı.

Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ve OPPO‘nun Find N3 Flip’i gibi üçlü kamera kurulumu ve 3x telefoto ile geleceği söyleniyor. Umarız Mix Flip, Mix Fold serisinin inceliğini de miras alıyordur. Bekleyelim ve görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu