Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo S6 Pro 5G ortaya çıktı! Sen daha iyisini yapabilirdin Vivo


Geçtiğimiz günlerde ilk kez haberini yaptığımız Vivo S6 Pro 5G bugün tüm özellikleri ile sızdı diyebiliriz. Vivo daha iyisini yapabilirdi…

Çinli üretici Vivo, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan bir üretici. Pandemi yaşanmasaydı Vivo Türkiye pazarına çoktan girmişti ama Andy Liu ve ekibi bu noktada biraz daha beklemek zorunda. Görünen o ki; Vivo Türkiye pazarına bu yaz sonu itibariyle yeni telefonları ile giriş yapacak. Bu telefonlardan birisi olacağına inandığımız Vivo S6 Pro 5G ise bugün resmen ortaya çıktı diyebiliriz.

Haziran ayı içinde tanıtılması beklenen S6 Pro’nun 5G versiyonu ile ilgili teknik detaylar sızdı ama bizi pekte tatmin etmedi. Zira kamera tarafında daha fazla iyileştirme beklerken geçtiğimiz yılın kamera dizilimi Vivo’da ilginç bir şekilde ortaya çıktı.

Vivo S6 Pro 5G özellikleri ne olacak?

Telefonda 6 kamera olacak. Arkada dörtlü ve önde de ikili bir kamera bulunacak. Önde 32 megapiksel ana ve 8 megapiksel geniş açı sensör bulunacak. Arkada ise 64 megapiksel Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörü bulunacak. 8 megapiksel geniş açı, 2 megapiksel makro, 2 megapiksel de bokeh kamerası telefona eşlik edecek.

Snapdragon 765G yonga seti olacak ama bu yonga seti 5G destekli X52 modem ile gelecek ve doğal olarak 5G desteğine sahip olunacak. 128GB ve 256GB Hafıza seçeneklerine 8GB LPDDR4X RAM eşlik edecek. Hafıza tarafında ise UFS 2.1 kullaılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu