Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelSamsung

Galaxy S6, Galaxy Note 5 Andorid 7.0 başlıyor

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini geçtiğimiz gün Türkiye’de başlatan Samsung, aynı güncellemeyi bu defa daha önceki tepe modelleri için başlatmaya hazırlanıyor. Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için güncelleme 24 Şubat tarihinde; Galaxy Note 5 Andorid 7.0 Nougat güncellemesi ise 6 Mart tarihinde Türkiye’de dağıtıma sunulacak. Konuya ilişkin bilgilendirme hatırlayacak olursak geçtiğimiz günlerde Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen tarafından gelmişti. Galaxy S6 edge Plus için Android 7.0 güncellemesi ise 13 Mart tarihinde başlayacak.

Samsung Güncelleme Tarihleri

Güncelleme Galaxy A 2016 serisi modeller için Nisan ayında başlayacak. Galaxy J serisi modeller içinse Temmuz ayında kullanıcılarla buluşmaya başlayacak.

Galaxy S6, Galaxy Note 5 Andorid 7.0 neler getirecek?

Android 7.0 güncellemesi ile Galaxy Note 7’de yer alan yeni kullanıcı arayüzü Galaxy S6 serisi modellere ve Galaxy Note 5’e gelecek. Mavi ışık filtresi, ayarlanabilir ekran çözünürlüğü, gelişmiş bildirim ekranı, gelişmiş Ayarlar menüsü ve en son güvenlik yamaları güncellemede dikkat çeken diğer gelişmeler olacak.

>> Ayrıca bakınız; Galaxy S7 ve S7 edge için bir güncelleme daha!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu