Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy W21 TENAA’da; işte en yeni katlanabilir telefon!

Samsung’un iki yıldır devam ettirdiği W serisi bu yıl da bizleri yalnız bırakmayacak. Galaxy W21 katlanabilir yapısı ile gelecek!

Geçtiğimiz yıl Galaxy W20 adında katlanabilir bir telefon tanıtan Güney Kore menşeili Samsung, Z Fold 2‘nin ardından Galaxy W21 5G‘yi de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Katlanabilir telefon pazarının en güçlü isimlerinden biri olan şirket, Galaxy W serisini  China Telecom ile ortaklaşa üretiyor ve sadece Çin pazarına sunuyor. Aynı zamanda bu cihazlar sınırlı sayıda bulunuyor.

Bugün de daha öncesinde 3C tarafından onaylanan Galaxy W21’yi TENAA‘da karşımıza çıkartan Samsung, yeni telefonunu tasarımsal olarak netleştirmiş gözüküyor. Telefona bakıldığında Galaxy Z Fold 2‘den esinlenilen bir tasarım bizleri karşılarken arka tarafta China Telecom‘un logosu yer alıyor. Görsellere göre cam kapak ile değil, metal kapak ile gelebilecek olan telefon, sınırlı sayıda olması sebebiyle de ayrı bir önem arz ediyor.

Arka tarafta alışmaya başladığımız kalın yapılı üçlü kamera modülü bizleri karşılarken, delikli ekran yapısı da telefonda yer alıyor. Söylenenlere göre sadece 30.000 adet üretilecek olan Samsung Galaxy W21, önümüzdeki günlerde daha çok bilgiyi karşımıza çıkartabilir. Bunların dışında herhangi bir bilgimizin bulunmadığı telefon, üst düzey yonga ve kamera sensörüyle de heyecan yaratabilir. Ha bir de, renk tarafında seviyeyi arşa çıkartabilir. Neticede sınırlı sayıda üretilecek bir telefondan bahsediyoruz. Bekleyelim, görelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu