GenelSamsung

Samsung Türkiye’den S23 Ultra ve Yurt Dışı Gezisi Ödüllü Yarışma!

Samsung Türkiye, Gülse Birsel ile çektiği yeni reklam filmiyle birlikte ödüllü kısa film yarışmasını duyurdu.

Samsung Türkiye, ülkemizdeki ürün ailesini genişletmeye ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Şirketin bu doğrultudaki son projesi ise bir kısa film yarışması oldu. Ünlü komedyen ve oyuncu Gülse Birsel’in oynadığı bir reklam filmi çeken şirket, tüm lise ve üniversite öğrencilerini yarışmaya katılmaya davet etti.

Samsung Türkiye Kısa Film Yarışması

Aslında Samsung Türkiye, yarışmanın duyurusunu oldukça ilginç yaptı. İlk olarak kendileri bir kısa film çeken şirket, “korku” temalı bu filmde Galaxy serisi telefonların düşük ışıktaki performansını göstermeyi ihmal etmedi. Sonunda ise reklam filminin Galaxy S23 Ultra ile çekildiğini açıklayarak herkesi kendi filmlerini çekmeye davet etti. Söz konusu reklam filmini aşağıdan izleyebeilirsiniz.

 

Yarışmanın Şartları Neler?

Samsung Türkiye, ilk olarak yukarıda da belirttiğimiz gibi lise ya da üniversite öğrencisi olmanızı istiyor. Yapmanız gereken diğer işlemler ise oldukça basit. Kendi belirleyeceğiniz türde maksimum 1 dakika uzunluğundaki kısa filmini herhangi bir video paylaşım sitesine (Vimeo, YouTube vb.) yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında ise bu linki buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formundaki diğer bilgilerle beraber şirkete iletmek.

Tüm başvurular ön jüri tarafından incelenecek ve 5 asil / 5 yedek üniversite öğrencisi 5 asil / 5 yedek lise öğrencisi kısa listeye seçilecek. İkinci aşamada ise listeye kalan 10 yarışmacı Gülse Birsel’in yönettiği çalışma grubuna katılacak ve final bilgilendirmelerini alacak. Üçüncü aşamada ise çalışma grubunda teslim aldıkları ekipman ve bilgilere yeni film çekimlerini tamamlayacak öğrenciler, final değerlendirmesi için kısa filmlerini jüriye sunacak ve kazananlar belirlenecek.

Ödüller Neler?

Jüri değerlendirmesi sonrasında lise kategorisinde en iyi 3, üniversite kategorisinde en iyi 3 kısa film seçilecek ve toplam 6 öğrenci dereceye girerek ödüllendirilecek.

Birincilik Ödülü:

  • Uluslararası Film Festivallerine Katılım – (Yurt dışında gerçekleştirilecek uluslararası bir film festivaline gidiş-dönüş uçak bileti, konaklama, giriş bileti masrafları Samsung Türkiye tarafından karşılanacak.)
  • Galaxy S23 Ultra Akıllı Telefon,
  • Watch6 Classic Akıllı Saat,
  • Buds 2 Pro Kulaklıkİkincilik Ödülü:
  • Galaxy S23 Akıllı Telefon,
  • Watch6 Classic Akıllı Saat,
  • Buds 2 Pro Kulaklık

Üçüncülük Ödülü:

  • Galaxy S23 Fe Akıllı Telefon,
  • Watch6 Classic Akıllı Saat

Tüm Finalistlere :

  • İçerik Platformlarında Yayın Hakkı

Samsung’dan Herkese 6 Ay Geçerli Ücretsiz Amazon Prime Aboneliği! Nasıl Alınır?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu