Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

4 yaşındaki Huawei P9, sürpriz bir şekilde güncelleme aldı!!!

Çinli teknoloji devi, 4 yaşındaki Huawei P9 modeli için, birçok yeni özelliği ve Temmuz güvenlik yamasını içeren yeni bir güncelleme yayınladı

Huawei, eski yeni demeden tüm akıllı telefonları ile yakından ilgileniyor. Şirket yeni nesil akıllı telefonlarını EMUI 11‘e güncellerken, aynı zamanda 4 yaşındaki Huawei P9 modelini de unutmuyor. Bir zamanların en popüler cihazlarından olan P9, Temmuz güvenlik yamasını ve birkaç yeniliği de beraberinde getiren EMUI 8.0 EVA-AL10 8.0.0.550 (c00) tabanlı yeni bir güncelleme aldı.

Bu güncelleme, telefonun güvenliğini arttırmakla kalmıyor aynı zamanda akıllı şarj işlevini de beraberinde getiriyor.

Huawei-P9-guncelleme

 

Şu anda Çinli kullanıcılar için yayınlanan bu güncelleme, OTA yolu ile kademeler halinde dağıtılıyor. Bu yüzden sizlere gelmesi biraz zaman alabilir.

Huawei P9 Özellikleri

Daha önce gördüğümüz P serisi akıllı telefonların tasarım çizgisini devam ettiren Huawei P9, metal kasasıyla oldukça şık görünen bir cihaz. En kalın noktasında 6.95 mm kalınlığa sahip cihaz, sadece 144 gram ağırlığında.

5.2 inç ekran boyutunda Full HD çözünürlük sunan telefon, IPS-NEO panel kullanıyor. Bu ekranda 423 ppi piksel sıklığı sunan Huawei P9‘un ekranı, Corning Gorilla Glass 4 teknolojisiyle çizilmelere ve darbelere karşı korunuyor.

2.5 GHz hızında çalışan HiSilicon Kirin 955 işlemcisinden gücünü alan telefonda, bu işlemcinin yanı sıra Mali-T880 MP4 GPU, modele göre değişen 3 veya 4 GB RAM kapasitesi, 32 veya 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri, microSD kart desteği, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve 3000 mAh kapasitesinde bir batarya yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu