Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Zenfone 6 benzeri bir telefon hazırlığında! İşte görüntüler

OPPO Zenfone 6 benzeri bir telefon hazırlıyor. Zenfone 6 her ne kadar döndürülebilir bir kamera yapısına sahip olsa da, bu tasarım anlayışı yıllar önce OPPO tarafında kullanıldı.

Mobil dünyasında inovasyon (sürdürülebilir yenilik) denince akla gelen markalardan biri olan OPPO, son patent başvurusuna göre döndürülebilir kamera yapılı bir telefon hazırlıyor. Benzer kamera modülünü geçtiğimiz aylarda tanıtılan Asus Zenfone 6’da da gördük.

OPPO Zenfone 6 telefonun patentini aldı

Dünya Fikri Mülkiyet Ofisinde açılan patent Hintli teknoloji sitesi Pricebaba tarafından keşfedildi. görütüleri cihazın çentiksiz, ekran deliği olmadan ve çok ince çerçeveli bir ekrana sahip olduğunu göstermektedir. Çift arka kameralar, Zenfone 6 ile aynı şekilde düzenlenmiş ve her iki sensörü de ayıran bir LED flaş göze çarpıyor.

Bu kamera yapısı zorlu bir üretim sürecine sahip olsa da, firmaları ön kamera derdinden kurtarıyor. Bu sayede ekran / kasa seviyesinde daha yüksek oranlara ulaşılabiliyor.

Telefonun arka tarafında parmak izi tarayıcısını göremiyoruz. Bu gelişme tarayıcının ekran altına yerleştirileceği anlamına geliyor. Zenfone 6’da ise bu durum atlanmış ve parmak izi tarayıcısı arka tarafa konumlandırılmıştı.

Henüz patent başvurularında beliren telefonun ne zaman çıkış yapacağı ya da teknik özelliklerinin neler olacağı şimdilik soru işareti.

Merak edenler için Zenfone 6’daki kamera mekanizmasının nasıl çalıştığını bir kez daha gösterelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu