Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Türkiye’de Satışa Sunulacak Huawei Nova 9 Elimizde!

Saatler sonra tanıtılacak Huawei Nova 9 elimizde. Yakında Türkiye’de satışa sunulacak orta segmentin süper telefonu bakalım neler sunuyor?

Huawei Nova 9, şirketin 21 Ekim tarihinde Viyana’da gerçekleştireceği etkinlikte görücüye çıkacak. TeknoBurada.Net olarak yerinden inceleyeceğimiz telefona dair ilk görüntüleri sizlere aktarmak istedik.

Son dönemin en güzel görünen telefonlarından biri olan Nova 9, Huawei P50 serisine benzer bir kamera tasarımıyla geliyor. Kameralar hap şeklinde iki büyük deliğe yerleştiriliyor. Üstteki delikte sadece bir kamera yer alırken, alttakinde ise üç kamera ve LED flaş kare dizilimde görünüyor.

Huawei Nova 9’da 6.57 inç büyüklüğünde  Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz tarama hızına sahip kavisli OLED ekran yer alıyor. Orta segmentin en güçlü işlemcilerinden biri olan Snapdragon 778G’den güç alan telefonda ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde.

Telefonun arkasında ise dört kamera yer alıyor. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

Parmak izi tarayıcısı ekran altına yerleştirilen Nova 9’un pili ise 4.300 mAh büyüklüğünde ve 66 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Huawei’in iddiasına göre pilin tam dolum süresi sadece 38 dakika. HarmonyOS 2.0 işletim sistemiyle çıkış yapacak Nova 9 yarın tanıtıldıktan sonra Avrupa’da ön sipariş almaya başlayacak. 499 € (8GB RAM + 128GB depolama) fiyat biçilen telefonun Türkiye’de satışı ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu