Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S11 5G benchmark testinde ortaya çıktı!


Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S11 5G benchmark testinde resmen ortaya çıktı. Peki detaylar ne? İşte sonuç ve teknik bilgiler…

Akıllı telefon pazarında Samsung, Exynos serisi yonga setlerinde kullandığı 10 nanometre üretim süreci sayesinde 2017 yılında Intel’i geçerek dünyanın en çok yonga seti üreten üreticisi konumuna geldi. O tarihten sonra Güney Koreli üretici pek bir şey geliştiremedi ve 7 nanometreye de anacak Galaxy Note 10 serisi ile geçiş yapabildi. 5 nanometre konusunda oldukça iddialı olan ve ilk 5 nanometre yonga setini üretecek olan Samsung‘u yeni nesil amiral gemisi Galaxy S11 5G benchmark testinde ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere telefonun detaylarını bir süredir paylaşıyoruz ve yeni nesil Galaxy S11 ailesi şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılacak. 3 Farklı telefon tanıtılacağını sizlerle paylaştık.

  • Galaxy S11e
  • Galaxy S11
  • Galaxy S11 5G ya da Galaxy S11 Plus

Zira Samsung yeni nesil amiral gemisinde doğal 5G desteği bulunduracak. Bunun en güzel örneği de bugün sızdırılan benchmark testinde ortaya çıktı.

Yapılan testten telefon tekli çekirdekten 427 puan alırken çoklu çekirdekten de 2326 puan alıyor. Evet bu puanlar bize düşük gibi görünse de yapılan testin de Geekbench 5 testi olduğunu ve burada puanlamaların daha farklı yapıldığını bilmek gerekiyor.

12GB RAM ve Exynos 990 (Exynos 9830) yonga setini de resmen görmüş bulunuyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu