Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Enjoy 20 Plus, Fiyatı İle İkilemde Bırakıyor!

Acıların çocuğu Huawei, orta segment telefonlarıyla hayata tutunmaya çalışıyor. Huawei Enjoy 20 Plus fiyatı ile çelişki yaratıyor.

Huawei, ABD yaptırımlarının neden olduğu korkunç kötü duruma rağmen yeni akıllı telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Son zamanlarda, FRL-AN00a model numaralı orta sınıf model Huawei Enjoy 20 Plus fiyatı ile  China Telecom’un ürün veritabanında yer aldı. Bu, yalnızca önceden açıklanan özelliklerin doğrulanmasını değil , aynı zamanda Çin’deki farklı cihaz seçeneklerinin fiyatlarını bulmayı da mümkün kıldı.

 

Bu cihazın farklı pazarlarda Huawei Mate 40 Lite, Huawei Y9a ve Huawei P Smart Pro 2021 olarak yeniden markalanma ihtimali yüksek. Huawei Enjoy 20 Plus, FHD + çözünürlüğe sahip 6,63 inç IPS ekranla donatılacak ve pop-up 16 megapiksel ön kamera modülü sayesinde tam ekran deneyimi mümkün olacak.

Arkada çok modüllü kameralar dairesel bir alana yerleştirilmiştir ve 2×2 matris şeklinde düzenlenmiştir. Bu standart bir 48 megapiksel kamera, ultra geniş açılı 8 megapiksel kamera, 2 megapiksel yardımcı sensör ve bir flaştır. Daha önce akıllı telefonun yeni Kirin 820 yongasıyla donatılacağına dair söylentiler vardı ancak bunun yerine Enjoy 20 Plus Mediatek Dimensity 720 SoC ile gelecek.

Cihaz 4200 mAh batarya aldı ve yüksek hızlı 40 W şarjı destekliyor. Görünüşe göre, Enjoy 20 Plus 5G’nin sağ kenarında bir ses yükseltici ve bir parmak izi okuyucusu var; Altta SIM kart okuyucu, USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası ve ayrıca üstte 3,5 mm ses girişi yer alıyor. Enjoy 20 Plus 5G‘nin sol tarafında herhangi bir modül yer almıyor.

China Telecom operatörünün web sitesinde, Huawei Enjoy 20 Plus 5G‘nin üç versiyonda satışa sunulacağı bildiriliyor: 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı 1.899 yuan (yaklaşık 274 $); 2299 yuan (332 $) fiyatla 6/128 GB; ve 2499 yuan için 8/128 GB (361 $). Ürünün siyah, yeşil, beyaz ve mavi renklerde satışa sunulacağı ve pazara 3 Eylül’de lansmanı planlandığı belirtildi. Akıllı telefonun Çin dışında hangi ülkelerde satılacağı bilinmiyor, ancak Google Play uygulama mağazası da dahil olmak üzere Google hizmetlerini kesinlikle desteklemeyecek.

Bu fiyata başka alternatiflere yönelebilecek olan kullancıların sayısı hiç de az değil. Zira fark yaratabilecek büyük özellikleri olmadığı halde pek uygun fiyatlı bir model değil. Ancak ülkemizde Huawei Mate 40 Lite olarak piyasaya sürülürse satış oranı iyi olacaktır diye umuyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu