Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Tüketici Raporları Yayınlandı! İşte Sonuçlar

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus gelişmiş özellikleri ile öne çıkan ve Android ekosisteminde en tepede yer alan 2 farklı telefon. Infinty ekranı ile ekran kasa oranı tarafında bambaşka bir tecrübe bize sunan Samsung’un Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Tüketici Raporları bugün bir yazı ile yayınlandı ve biz de bunları siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik. Yaptığımız incelemeler ile bu raporun ayrı doğrultuda çıkması ise bizleri oldukça sevindirdi bunu da eklemek istiyoruz.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Tüketici Raporları

Consumer Reports araştırma şirketi aptığı değerlendirmeler neticesinde Samsung’un ses ve dayanıklılık tarafından bir önceki nesil Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’a göre büyük bir gelişim ortaya koyduğunu belirtiyor. Kamera tarafında ise kullanıcılar büyük farklar göremediklerini dile getiriyorlar. Pil tarafındaysa geri gidiş olduğu ile ilgili rapor ise Samsung’un bizce en fazla dikkate alması gereken parametre diye düşünüyoruz. En büyük farkın da yine yüz tanıma ve iris tarayıcının ayın anda çalışması ile ilgili olduğu da raporda belirtiliyor.

Bunlar göz önüne alındığında Samsung’un daha agresif bir Galaxy Note 9 ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Samsung bize ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz ama tüketicilerini böylesine dinleyen ve hem yüz tanıma iris tarayıcıyı aynı anda çalıştıran hem de parmak izi okuma sensörünün yerini değiştiren üreticinin bu eksikleri de gidermesini umuyoruz…

Raporun tamamına buradan ulaşıp kendiniz de değerlendirmenizi yapabilirsiniz…

ZTE Android lisansını kaybedebilir! Bir şirketin hazin sonu mu geliyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu