Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGündemVivo

Vivo V27 Nihayet Play Console’da Görüldü

S16 serisinin küresel pazar için yeniden markalaştırılmış Vivo V27 serisinin temel modeli lansmandan saatler önce Play Console’da da gözüktü.

İspanya’nın Barcelona kentinde Mobil Dünya Kongresi 2023 etkinliği tam gaz devam ederken Vivo’da boş durmayıp yeni serisi için hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Tarihler 1 Mart’ı gösterdiğinde Vivo’nun uzun zamandır üstünde durduğu Vivo V27 serisini tanıtacak. Şimdi ise serinin temel modeli olan Vivo V27 Google Play Console’da görünerek cihaz hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Play Console’da V2231 model numarası ile birlikte gözüküyor.

Play Console’da teknik özelliklerinin yanında tasarımıda gözüküyor. İlk bakıldığında birinci sınıf bir görüntü sunduğunu söyleyebiliriz. Çin pazarında piyasaya sürülen model ile arasında tasarım farkı olduğu görülüyor. Daha ince çerçevelere ve daha kavisli bir ekrana sahip olduğunu söyleyebiliriz. S16 modelinde de olduğu gibi üst orta bölümününde de bir kamera deliği bulunuyor. Ayrıca listeden görünen kadarıyla 1080×2400 piksel ekran çözünürlüğüne ve 440 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun sağ bölümünde ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor.

Listeye baktığımızda Vivo V27 telefonunu MediaTek MT6886 işlemcisi ile güçlendirildiği gözüküyor. Telefonun 2.80 GHz hızında çalışan Cortex-A715 iki çekirdek ve 2.00 GHz hızında çalışan Cortex-A510 altı çekirdekten oluşuyor. Ayrıca işlemci Mali G610 GPU ile paketlenmiş. Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 8 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak.

İlginizi Çekebilir: Vivo X Fold 2 Tüm Özellikleriyle Sahne Aldı

Listeye baktığımız zaman Vivo V27 hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Ancak yarın gerçekleşecek olan tanıtımı sonrası hem bu modeli hemde seride bulunan diğer modeller hakkında tüm detaylara sahip olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu