Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Türkiye Resmi Sitesi Kullanıma Sunuldu


OnePlus Türkiye resmi internet sitesi açıldı. Bir süredir resmi olarak Türkiye’de bulunan firma yakında site üzerinde satışlara başlayabilir.

OnePlus Türkiye resmi internet sitesi artık yayında. OnePlus marka telefonlar her ne kadar bir süredir ülkemize resmi olarak satışta olsa da, sitenin henüz ülkemizde resmi olarak faaliyette olan bir sitesi yoktu. Resmi site artık hizmete açıldı ve çok yakında akıllı telefon, kulaklık vb. ürünlerin sitede listelenmesini bekliyoruz.

OnePlus’ın ülkemize resmi internet sitesine (www.oneplus.com/tr) göz attığımızda telefonlar kategorisinde OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus Nord N10 5G modellerinin yer aldığını görüyoruz. OnePlus akıllı telefonların yanında kablolu-kablosuz ve yarı kablolu kulaklıklar, araç şarj cihazı ve akıllı saat ürünleri de mevcut. Yine sözünü ettiğimiz bu ürünlerin de yakında resmi siteye dahil edilmesini bekliyoruz.

OnePlus’tan Nord CE 5G Müjdesi Geldi

Öte yandan OnePlus kısa süre önce duyurduğu orta segmet telefonu Nord CE 5G’nin satışa sunulacağı ülkeler arasında Türkiye’ye de yer verdi. Bu gelişme ile birlikte ilk kez OnePlus resmi olarak gerçekleştirdiği bir etkinlikte ürünün satışa sunulacağı ülkeler arasında Türkiye’ye yer veriyor.

Üç farklı bellek seçeneğiyle tanıtılan telefonun Türkiye fiyatının ne kadar olacağı şu an için belirsiz, fakat Avrupa fiyatının rekabetçi olduğunun müjdesini verebiliriz.

  • 6GB RAM + 128GB depolama 299€
  • 8GB RAM + 128GB depolama 329€
  • 12GB RAM + 256GB depolama 399€
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu