Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Note 20’nin Rengarenk S Pen Kalemleri Satışa Sunuldu! Bu Fiyat Ne?

Samsung, Galaxy Note 20’nin S Pen akıllı kalemini satışa çıkardı. Birçok renk seçeneği bulunuyor. İşte fiyatı ve renkleri…

Samsung Galaxy Note serisi, kullanışlı S Pen ile amiral gemisi Galaxy S serisinden ayrılıyor. Öyle ki akıllı telefonumuzda bu kalemler ile not almak kullanıcı deneyiminin hayati bir parçası haline geldi. Galaxy Note 20 serisi ile Samsung, Ultra‘da çok düşük 9 ms gecikme süresine ve normal Galaxy Note 20‘de hala kayda değer 26ms‘lik bir gecikme süresine sahip yeni bir S Pen‘i tanıttı. Kalem, Note serisindeki gövdeye ve tasarıma entegre edildi. S Pen‘inizi kaybederseniz, kırar veya bozarsanız, ya da yedek bir tane almak isterseniz resmi olarak Galaxy Note 20’nin S Pen‘ini Samsung’dan ayrı olarak satın alabileceksiniz.

Kullanıcıların S Pen‘lerini kaybedebilecekleri, kırılabilecekleri veya onarılamaz duruma getirecekleri durumları öngörebiliriz. Böyle bir durumda, yedek olarak Samsung‘dan orijinal bir S Pen satın alabilmenin mümkün olması güzel bir durum.

S Pen

Peki bu S Pen fiyatı ne kadar ve hangi modellerle uyumlu?

Note 20 serisi için S Pen, Siyah, Yeşil, Beyaz, Bakır ve Gri renklerde mevcut. Samsung, kalemin (model numarası: EJ-PN980BBEGU) hem Galaxy Note 20 hem de Galaxy Note 20 Ultra ile uyumlu olduğunu belirtiyor.

Note 20 S Pen

Note 20 S Pen‘in fiyatı 39.99 dolar olarak belirlenmiş. Bu fiyatı Türk Lirası‘na çevirdiğimizde ise haber tarihi itibariyle yaklaşık 294 TL oluyor. Türkiye‘de ise en az 450-500 TL civarlarında satılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu