Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo Reno Android Q Beta güncellemesi başladı! Hızlısın Oppo reis!


Bir süre önce Google Geliştiricler Konferansı’nda duyurulan Oppo Reno Android Q Beta güncellemesi bugün resmen başladı. Peki nasıl indiririm?

Android ekosisteminin ülkemizdeki en önemli alım kriterlerinden birisi güncellemedir. Bir kullanıcı ülkemizde satılan bir telefona en azından bir büyük güncelleme gelmediği sürece o markadan bir daha telefon almayı pek düşünmez. Güncelleme telefonlarını daha kötü hale de getirse; “o güncelleme buraya gelecek arkadaş” modundan asla vazgeçmez. Bunu çok iyi bilen Oppo Türkiye ise ciddi bir çalışma yürütüyor ve hem RX17 Neo hem de AX7 modellerine Android 9.0 ve ColorOS 6 güncellemelerini sunmaya hazırlanıyor. Bir süre önce haberini yaptığımız Oppo Reno Android Q Beta güncellemesi ise bugünden itibaren kullanıma sunuldu.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Oppo Reno Android Q Beta nasıl indirilir?

Oppo Reno sahipleri öncelikle Beta sürümündeki Android Q güncellemesini indirmek için buradaki ColorOS Android Q Beta sitesindeki önergeleri takip etmeliler. Bu yapılan telefonunuzun garanti dışı kalmasına sebep olabilir. Sorun yaşarsanız önergeleri takip ederek Color OS 6‘ya da dönmeniz mümkün.

Önümüzdeki günlerde bu işlemi yapıp gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız…

Oppo’ya sorduk Oppo AX7 ve Oppo RX17 Neo güncelleme ne zaman?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu