Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Phone (1) Güncelleme İşine Hızlı Başladı!


Nothing’in gözdesi Nothing Phone (1) için güncellemeler hızlı başladı. son güncelleme bir dizi yeniliği kullanıcılara sunuyor. İşte detaylar.

Android dünyasının merakla beklediği Nothing Phone (1) geçtiğimiz haftalarda tanıtılmış ve belli başlı ülkelerde satışa sunulmuştu. Güncelleme konusunda uzun bir süre kullanıcılarını memnun edeceğini belirten firma, ilk adımları artmaya başladı. Bugün telefon için OTA üzerinden sunulan 120 MB büyüklüğündeki güncelleme yenilik hata düzeltmeleri ve yeni özellikler geliyor.

Güncelleme doğrudan ana ekrana görüntülemenizi sağlayan NFT widget’ı ekliyor. Güncelleme yüklendikten sonra telefonunuzun widget menüsünde NFT Galerisi bölümü görünüyor. Güncellemeyle, Nothing Phone kullanıcıları Google arama çubuğunu ana ekranlarından kaldırabilir ve Glyph’in imza arka aydınlatması artık telefon portre modundayken kullanılabiliyor.

Düşük ışık koşullarında çekilen fotoğraflar artık daha net ve daha az gürültü içerirken, ana ve ultra geniş sensörler artık gelişmiş renk tutarlılığı sağlıyor. Tesla sahipleri için ise bu güncelleme, belirli kontrollere erişme yeteneği ekliyor. Örneğin, arabanıza binmeden önce Tesla klimanızı açmak, arabanın içindeki ışıkları yakmak ve hatta arabanızı nereye park ettiğinizi bulmanıza yardımcı olması için farlarınızı yakıp söndürmek için telefonu kullanabiliyorsunuz.

Nothing Phone (1)
Nothing Phone (1)

Ekran altı parmak izi sensörünün kilit ekranında kaybolmasına neden olanlar da dahil olmak üzere bazı kritik hatalar da güncelleme ile gideriliyor. Bunun yanında yüz tanıma sisteminin hızı ve performansı da iyileştiriliyor. Güncelleme ayrıca Temmuz Android güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Görünüşe göre Nothing’in telefonu daha uzun süreler hızlı güncellemeler almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu