Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

vivo V21 Serisi Nihayet Resmiyete Kavuşuyor! Ama Ne Zaman?

Ülkemizde de faaliyet gösteren vivo, V21 ve vivo V21e için resmi tanıtım tarihini ve görselini paylaştı.  tanıtım tarihi gün yüzüne çıktı.

Nisan ayının başlarında ilk olarak Endonezya’da karşımıza çıkan vivo V21, ardından Malezya web sayfasında göründü. Resmi bir tanıtım etkinliği düzenlenmeyen cihazlar için vivo şimdi 27 Nisan tarihini işaret eden bir görsel yayınladı.

Yine firmanın Malezya ayağından gelen görsel, V21 serisinin tek modelden oluşmadığını resmiyete dökerken hem de tanıtım tarihini gün yüzüne çıkartmış oldu.

Telefonun tasarımını da gördüğünüz görsele göre vivo V21 ve vivo V21e modelleri 27 Nisan tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Modellerin aynı gün Hindistan’da da satışa sunulacağı iddia edilse de diğer taraftan ülkemize gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

vivo v21

vivo V21 Özellikleri Nasıl Olacak?

Telefonun ekran ve işlemci özellikleri henüz bilinmezken, panelin Full HD + çözünürlüklü olacağı kesin. İşlemci tarafında ise 4G ve 5G modelde farklılık olacak. Şu ana kadar çıkan bilgilere göre birinde Snapdragon 732G yer alabilir.

Telefonun arka bölümünde 64 megapiksel çözünürlüklü üç ya da dörtlü bir kamera paketi olacak. İlginç olan gelişme ise ana kameranın OIS özelliğine sahip olması. Açıkçası bu orta segment telefonlarda pek alışılagelmiş bir kamera özelliği değil. Galaxy A52’nin 64 megapiksel arka ana kamerasında OIS’in mevcut olduğunu hatırlatalım.

Vivo’nun hazırlamakta olduğu telefonu farklı kılan detay ise 44 megapikselllik ön kamera. Üstelik bu kamera da OIS özelliğini barındıracak. Bu noktada ön kamera özellikleriyle V21 rakipleri arasından sıyırılacak. Telefonda ayrıca 3 GB sanal bellek ile genişletilebilen 8 GB RAM bulunuyor. Dahili depolamanın en az 128GB olması bekleniyor.

Yaklaşık olarak 335 dolar yani bugünün kuru ile 2700 TL bandında bir fiyatla çıkacak olan V21’in ülkemizdeki fiyatı son derece önemli. Zira en büyük rakibi diyebileceğimiz Galaxy A52 3.999 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu