Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra GPS Sorunu İle Gündemde!

Galaxy S22 Ultra modelinde ekrandan sonra GPS sorunu baş görterdi. Kullanııclara göre telefonu sıfırlamak da sorunu gidermiyor.

Galaxy S22 serisi satış adeti söz konusu olduğunda büyük bir satış başarısı elde etmiş görünüyor. Fakat telefonlarda ortaya çıkan sorunlar bitmek bilmiyor. İlk etapta ekran yenileme hızıyla ilgili bir sorun ortaya çıktı. Daha sonra ekranda yaşanan bir hatanın da yazılım güncellemesi ile giderildiğini şahit olduk. Ancak Galaxy S22 serisindeki sorunlar bunlarla bitmedi. Şimdi birçok kullanıcının aktardıklarına göre Galaxy S22 Ultra modelinde GPS sorunu otaya çıkmış durumda.

Görünüşe bakılırsa bazı kullanıcılar Galaxy S22 Ultra’larında bozuk GPS sorunuyla karşılaşıyor. Raporlara göre, telefon ilk kez kurulduktan sonra veya uzun süre kullanılmadığında GPS çalışmıyor. Etkilenen kullanıcılar, örneğin Google Haritalar’ı açarken Galaxy S22 Ultra’larında “GPS bulamıyor” hatası aldıklarını bildiriyor.

Galaxy S22 Ultra ekran

Kullanıcı şikayetleri Samsung’un topluluk forumları web sitesinde paylaşıldı. Ağ ayarlarının sıfırlanması veya etkilenen Galaxy S22 Ultra’nın fabrika ayarlarına döndürülmesi şu an için işe yaramıyor. Fakat bazı kullanıcılara göre sorunun ortaya çıkmasından hemen sonra telefonu yeniden başlatmak şu an için bir çözüm olabiliyor. Samsung henüz GPS sorununu gündemine almış değil. Muhtemelen yayınlanacak bir güncelleme ise bu sorun tamamen ortadan kaldırılacaktır.

Galaxy S22 serisi son yıllarda Samsung’un en çok satan amiral gemisi telefonları olsa da, aynı zamanda en çok sorun yaşanan seri olarak dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu