Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi CEO’su Xiaomi Mi 8 pil testi yaptı! İşimizde gözün mü var eyy Lei Jun!

Akıllı telefon pazarında çok büyük bir değişim var. Bu değişim hem telefon tarafında hem de yönetimsel anlamda yaşanıyor. Xiaomi’nin sıradışı CEO’su Lei Jun dünyanın en başarılı yöneticilerinden birisi olduğunu bir kez daha ispatladı. Xiaomi Mi 8 pil testlerini kişisel Weibo kanalında yayınlayarak nasıl bir performans aldığını ortaya koyan Jun, telefonun pil performansı ile ilgili de oldukça keyifli açıklamalarda bulundu.

Xiaomi Mi 8 pil
Xiaomi Mi 8 pil

Xiaomi CEO’su Xiaomi Mi 8 pil testi ile karşımızda

Bugüne kadar ilk kez böyle bir şey görüyoruz ve bu tarz bir yönetici anlayışı da bizleri oldukça memnun etti açıkçası. Xiaomi CEO’su Lei Jun telefonun pil performansı ile ilgili de şunları söyledi.

Mi 8’deki batarya ömrü çok iyi. Her gece şarja takınca % 30 -% 40 pil kalıyor. Ne kadar kaldığını görmek için telefonun pilini durmadan test ediyorum. Telefonun pili şimdi % 18 oranında kaldı. Hala 3 saat boyunca kullanabileceğimi tahmin ediyorum. Öncesinde telefon 1 gün 11 saat pil kullanım süresi sundu.

Kısa süre içinde bu testin gerçeğini ise biz yapacağız… Bugün yarın Xiaomi Mi 8 elimizde olacak ve telefonun tüm detaylarını da siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız. Bakalım Xiaomi Mi 8 pil ve kamera tarafında bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu