Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 4 kamera örnekleri şaşırttı! Bu, bu, nedir bu?


Bugün ortaya çıkan Google Pixel 4 kamera örnek görselleri hepimizi şaşırttı. Böyle bir performans gerçekten beklemiyorduk. İşte muhteşem Google Pixel 4…

Google dünyanın en zengin şirketi. Marka değeri olarak Alphabet bugün tüm şirketlerin üzerinde yer alıyor ve oldukça da doğru işlere imza atıyor. Android işletim sisteminin yaratıcısı olan Google akıllı telefon pazarında ise yıllardır mücadele ediyor. Bu mücadeleyi kazanamamasının en önemli sebebi ise arayüzünün olmaması. Bugün bir Pixel telefon ile General Mobile GM 8 Go arasında kullanım tarafında hiçbir fark yok ve bu da şirketin en büyük handikapı ama bunu göremiyorlar. 15 Ekim tarihinde tanıtılacak olan Google Pixel 4 kamera tarafında çok iddialı bir şekilde karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Zira bir süredir bu inceden inceye bizlere veriliyordu.

Bugün paylaşılan görseller ise telefonun kamera performansı ile ciddi anlamda fark ortaya koyacağnı gösteriyor. Kamera tarafında oldukça iyi bir performans ortaya koyacağı söylenen Pixel 4 serisi bize kamera tarafında şunları sunacak.

Pixel 4 ve Pixel 4 XL 12 megapiksel ana kameraya sahip olacak. Bununla birlikte 5x optik zoom yapabilen 16 megapiksel telefoto lens de bulunacak. Bunlarla birlikte son dönemde en sık kullanılan geniş açılı bir kamera sensörü de bu telefonda yer alacak. En önemli yeniliklerden birisi de sRGB sisteminden %25 daha geniş bir renk yelpazesi sunan P3 gamut sistemini yeni telefonlarda kullanması olacak.

Peki Pixel 4’ün ön ve arka kamera performanslarına yakından bakmaya ne dersiniz? İşte sızdırılan görseller…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu