Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriPixelTeknoloji

Google Pixel 6a Bütün Özellikleri ile Karşınızda!

Teknoloji devinin yaklaşan akıllı telefonu Google Pixel 6a için anahtar özellikler belli oldu. İşte tüm detaylar karşınızda.

Son zamanların beklenen akıllı telefonu Google Pixel 6a, ABD’deki Federal İletişim Komisyonu’ndan bugün itibariyle onay aldı. Buna ek olarak ünlü bir sızıntıcı, akıllı telefonun tüm özelliklerini ortaya çıkardı. Gelin yaklaşan cihazın tüm detaylarına göz atalım.

Google Pixel 6a için Tarih Yaklaşıyor

Pixel 6a, ön kısmında 6.62 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde 90Hz yenileme destekli OLED ekran ile gelecek. Akıllı telefon ön kısmında delikli bir lens ve arka kısmında yatay bir kamera adası mevcut. Bu kısımda iki adet lensin görevde olacağı biliniyor.

Telefonun güç alması beklenen Google Tensor GS101 yonga seti, şu anda halihazırda olan Pixel 6/6 Pro serisi akıllı telefonlarda yer alıyor. 6a’ya 6GB/8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik edecek. 30W hızlı şarjı destekleyen telefona 4.800 mAh kapasiteli pil destek olacak.

Google Pixel 6a

Ön kısımda ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX355 selfie kamerası yer alacak. Arka kısımda ise 12.2 Megapiksel gücünde Sony IMX363 ana lens ve 12 Megapiksel Sony IMX386 ultra geniş açılı lens yer alacak. Güvenlik için cihaz, ekran altı parmak izi tarayıcı ile gelecek.

Mayıs ayında tanıtılması beklenen akıllı telefon, kutudan Android 12 tabanlı işletim sistemi ile çıkacak. Uygun fiyat skalasını hedefleyen telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu