Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Telefonlara Ne Olacak? Xiaomi Telefon Alalım mı?

Herkesin birbirine ve en çokta bize sorduğu Xiaomi Telefonlara Ne Olacak? Sorunsalına gelin cevap bulalım. Xiaomi telefon alabilir miyiz?

Dün gündeme bomba gibi düşen “Xiaomi Yasaklandı” haberi bir anda gündemin birinci sırasına oturdu. Amerika’da kendi partisi tarafından bile istenmeyen Donald Trump’ın Çin düşmanlığı bu gündemin oluşmasına sebebiyet verdi. Zira Xiaomi, dünyanın en büyük üçüncü üreticisi konumuna geldi ve Honor & Huawei ayrılması sonrasında da Xiaomi’nin 2021 yılı sonu itibariyle Samsung‘u da geçerek en büyük üretici olması ile ilgili öngörü Trump’ın gider ayak böyle bir şey yapmasına sebep oldu. Dün yaptığımız haber ve videodan sonra birçok kişi Xiaomi Telefonlara Ne Olacak? Sorusunu bizlere sordu. Biz de bunlara bir cevap olmak istedik.

Birçok izleyicimiz ve okuyucumuz bu yaşananlar ile ilgili çok güzel bir benzetme yaptılar. Trump’ın son günlerinde tüm tuşlara bastığı ile ilgili yorumlar bizleri de oldukça heyecanlandırdı. Herkesin kafasında olan Xiaomi aynen Huawei gibi Google ile sorun yaşayacak mı? Sorusunu da editörümüz Okan Güleş oldukça güzel bir şekilde cevapladı. “Atarız ROM’umuzu bakarız keyfimize” diyen Xiaomi kullanıcılarının bu aşkına Amerika bile engel olamayacak gibi görünüyor.

Bize gelen sorulara cevap olabilmek adına bir video hazırladık. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Biden ve Trump iki karşıt partinin başkanları. Bununla birlikte Biden’ın seçim öncesi bu konuda çok daha yapıcı demeçleri olduğunu biliyoruz. Bize sorarsanız bu yaşananların hepsi bir senaryodan ibaret. Zira dün yapılan açıklamalardan sonra Xiaomi’nin borsa değerinin %10 civarında gerilediğini gördük. Trump gittikten sonra her şey eskiye dönecektir. Dönmeme durumunda neler yaşanacağını da aşağıdaki videoda görebileceksiniz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu