Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei yeni maceralar arıyor; Mate V çok yakında geliyor!


Çin merkezli teknoloji devi Huawei, katlanabilir telefon pazarına yeni bir cihaz kazandırmak istiyor. Huawei Mate V çok yakında geliyor!

Hem ABD’ye, hem Google’a rağmen büyümeyi sürdüren Çin merkezli Huawei, her geçen gün yeni patentler ile gündeme geliyor. Son olarak fiziksel tuşları ortadan kaldıran ve bunlar yerine dokunmatik ekranları cihazların sağına ve soluna yerleştirdiği bir patent ile gündeme gelen şirket, şimdi de katlanabilir telefon pazarına yeni bir cihaz ekleyecek; Mate V! Peki Huawei Mate V neler sunacak? Nasıl bir cihaz olacak? Gelin hepsine bir bakalım.

Bugün şirketin yaptığı iki farklı başvuru, gelecek planlarıyla ilgili birtakım detayları da gün yüzüne çıkardı. Öyle ki şirketin yaptığı marka başvurusu ve bu başvurunun ardından alınan patent, Mate V serisinin önümüzdeki dönemlerde bizlerle olacağını gösteriyor. Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi‘ne yapılan başvuru ile gündeme gelen cihaz, karşımıza çıkan patentler neticesinde netleşmeye başladı. Öyle ki yapılan söylentiler ve patentler, cihazın Galaxy Fold benzeri bir tasarım ile geleceğini belirtirken şirketin ilk katlanabilir cihazına göre daha başarılı bir ekran sunacağını belirtiyor.

Katlanabilir telefon pazarında araba parasına satılan Mate Xs modeli yer alan şirket; yeni cihazını daha uygun fiyatlı ve ekran tarafında daha başarılı kılmak istiyor. Şuan için yeni Mate V hakkında bildiğimiz her şeyin bunlar olduğunu da belirterek cihazı beklemeye koyulalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu