Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Bir süredir mobil dünyasının gündeminden düşmeyen Galaxy Note 9 için artık takvimlerimizi işaretleyebiliriz. Samsung, yılın en çok merak edilen telefonlarından biri olan Note 9 için davetiye dağıtımını başlattı.

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi
Galaxy Note 9 tanıtım tarihi

Galaxy Note 9, New York’ta 9 Ağustos tarihinde düzenlenecek Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak. Galaxy Note 8 ile kıyaslandığında yeni Note serisi telefon tam iki hafta daha erken tanıtılacak. Note 9 muhtemelen ağustos sonunda dünyanın birçok noktasında satış için raflarda olacak.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=pSaE5LbAHKo

Samsung telefon için gönderdiği davetiye ve yayımladığı ilk videoda S-Pen kaleme vurgu yapıyor. Note 8 benzeri bir tasarıma sahip olacak telefonda, kalem tarafında bu defa donanımsal gelişler daha fazla dikkat çekecek. Basınç hassasiyeti bir kez daha geliştirilecek S-Pen’in Bluetooth desteğine sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Kalemin ayrıca hoparlör ve mikrofon barındırıp sesli görüşmelere imkan sağlayacağı da iddia ediliyor.

6.4 inç büyüklüğünde Quad HD + çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik edeceği telefonun güç biriminde Galaxy S9 modellerde olduğu gibi Exynos 9810 ve Snapdragon 845 yer alacak. 6GB RAM ve 64/128 / 256GB depolama Note 9’un bellek seçenekleri olacak. İddialara göre  8GB RAM /512GB’lık özel bir versiyon da sınırlı pazarlarda satılacak.  Galaxy S9 Plus’taki kamera paketi Note 9’da da yer alacak. Ancak kameralar yatay olarak konumlandırılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu