Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Üç ekranlı Sony Ericsson W707 satışa sunuldu! Ama sadece 1 adet


2008 yılından gelen Sony Ericsson W707 bugün eBay üzerinden satışa sunuldu. Sunuldu ama sadece 1 adet satışa sunuldu. Bakalım telefon bize ne sunacak?

Sony, mobil pazarda oldukça zor bir dönemden geçiyor. Telefonları satamıyor ve yanlış yönetilmeye devam ediyor. Bu süreç nereye gider bilemiyoruz ama HTC, Sony ve LG’nin geleceği böyle giderse aynı olacak. Bildiğiniz üzere bundan yüz yıl kadar önce Sony ve Ericsson güçlerini birleştirerek oldukça iyi telefonlar ortaya koydular. O dönemde Walkman adı altında birçok telefon yapıldı ve bu telefonlardan birisi olan ama hiç satışa sunulmayan Sony Ericsson W707 bugün bir adet olmak koşulu ile eBay üzerinden satışa sunuldu.

Telefon bir prototip ve 2008 yılına ait bir telefon. Tam 12 yıl önceki telefonda 3 farklı ekran kullanılması ise nereden bakarsanız bakın inovasyonun en tepesi gibi görünüyor. Kapaklı olan bu telefonun iç tarafında ana ekran ve dış kapağında da iki ekran daha bulunuyor. Bunlardan birisinin bildirim ekranı ve aşağıdaki yuvarlak ekranın da Walkman özellikleri için geliştirildiğini görüyoruz.

eBay üzerinden 300 dolara açık arttırmaya çıkartılan telefon uzun süre 508 dolar seviyesinde durduktan sonra 658 dolardan satıldı. Telefonun hat takılarak kullanılabileceği de satıcı tarafından dile getiriliyor. Takdir edersiniz ki; o dönemde Android falan yok ve bu telefon özel bir arayüz ile bizlere sunuluyor.

Eski telefonlar ne kadar değişik ve güzeldi değil mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu