Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus Zenfone 8 Mini iPhone 12 Mini İçin Android Alternatifi Olacak!

12 Mayıs’ta tanıtılan Asus Zenfone 8 serisinin ufak kardeşi olan mini modelin özellikleri ortaya çıktı. iPhone 12 Mini ile rekabet edecek!

Geçtiğimiz günlerde Asustek katlanabilir kameraları Asus Zenfone 8 modelinin üzerinden örtüleri kaldırmıştı. Lakin Zenfone 8 serisinden olup da özellikleri gizli kalan bir mucize vardı, Asus Zenfone 8 Mini. Cihazın özellikleri bugün bir Weibo kullanıcının verdiği bilgiler doğrultusunda elimize geçmiş oldu. Sizlere aktardığımız zaman niçin mucize dediğimizi anlayacak ve adeta bu cihazın Mini olmasını sorgulayacaksınız. İşte detaylar!

Asus Zenfone 8 Mini Üzerindeki Sır Perdesi Kalktı! 

Cihazın özelliklerini sızdıran kullanıcı Zenfone 8 Mini modelinin aşağıdaki özellikleri kullanacağını iddia etti. Gelin birlikte inceleyelim.

  • 5.9-inç boyutunda 2400″1080 çözünürlüğünde 120Hz tazeleme oranında sahip AMOLED ekran
  • Qualcomm Snapdragon 888 amiral gemisi yonga seti
  • LPDDR5 + UFS 3.1 teknolojileri ile birlikte 8GB RAM(Diğer versiyonların daha sonra ortaya çıkacağı ve 16GB’a kadar artacağı düşünülüyor.)
  • Android 11 işletim sistemi

Asus Zenfone 8 Mini görsel

Cihaz bunlara ek olarak GeekBench testinden tekli çekirdek skorundan 1124 ve çoklu çekirdek skorundan ise 3669 puan almayı başardı. Cihaz bu özellikleri ile bizleri şaşkına uğrattı ve Mini model buysa Pro model nasıldır acaba dedirtti. Zira içerisinde kullandığı 64MP çözünürlüğündeki Sony IMX686 sensörü şimdiden nasıl harika fotoğraflar çekebileceği hakkında bize bazı bilgiler veriyor.

Cihazın 4,000mAh boyutunda bir bataryaya sahip olacağı düşünülüyor. Küçük ekranlı bir telefon için yeterli bir batarya kapasitesi olduğunu düşünüyoruz. En azından bir günü rahatlıkla çıkaracaktır. Biz cihaz hakkında epey heyecanlıyız. Peki ya siz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu