Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Gizemli Vivo Telefonlar Ortaya Çıktı! İşte Özellikleri

Mobil pazarın en önemli isimlerinden Vivo, yeni ve gizemli telefonlar ile karşımıza çıktı. Akıllı telefonlar ilgi çekiyor.

En son Vivo Y77 5G isimli akıllı telefonunu tanıtan şirket, ülkemizde yoğun talep gören markalardan birisi olarak yer alıyor. Amiral gemilerinden uygun fiyatlı telefonlara varan birçok telefon modelini kullanıcılarına ulaştıran şirketin şimdi iki yeni modeli ortaya çıktı. Gelin bu gizemli Vivo telefonlar ile yazımızı detaylandıralım.

Vivo, İki Gizemli Telefonuyla Karşımızda

Kayıtlara Vivo V2220A model numarasıyla geçen birinci telefon, 3C sertifikasını alarak varlığını doğruladı. Böylece akıllı telefonun yakında piyasaya sürüleceği anlaşıldı. Akıllı telefon 3C sertifikasında 80W’lık şarj cihazıyla tespit edildi. Vivo S15 Pro, Vivo X80, Vivo X80 Pro, Vivo X Note ve Vivo Y77 5G, 80W şarj desteği taşıyan Vivo akıllı telefonlardan bazıları. Böylece V2220A2’nın üst düzey bir telefon olacağı anlaşıldı.

Diğer akıllı telefonumuz ise Vivo V2166BA model numarasıyla karşımıza çıktı. TENAA sertifikasını başarıyla alan akıllı telefonun, Vivo V2166A model numarası taşıyan Vivo Y33s’in 5G varyantı olacağı düşünülüyor. Sertifikaya göre akıllı telefon 6.58 inç büyüklüğünde LCD FHD+ ekran taşıyacak.

Gücünü ise 8 çekirdekli ve 2.4GHz hızında işlem yapan bir yonga setinden alacak. Arkasında 50 Megapiksel birincil ve 2 Megapiksel yardımcı lens yer alacak. Önde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie lensi yer alacak. 8GB RAM ve 256GB dahili depolama sistem eşlik edecek. 5.000 mAh kapasiteli batarya da pil sistemini tamamlayacak. Bu iki akıllı telefonun yakında piyasaya sürüleceği belirtildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu