Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung’un İlk Yapay Zeka Dizüstü Bilgisayarı S24 Serisinden Önce Gelecek!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yapay zeka destekli Galaxy Book 4 modelini çok yakında tanıtmaya hazırlanıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dizüstü bilgisayar pazarında çok etkin durumda değil. Ülkemizde satılan dizüstü bilgisayarı bulunmayan Samsung, ilk yapay zeka destekli dizüstü bilgisayarı Galaxy Book 4 modelini çok yakında tanıtmaya hazırlanıyor. Dizüstü bilgisayar tarafındaki eksiğini kapatmak isteyen firma 15 Aralık‘ta yeni dizüstü bilgisayarını ocak ayı ortasında tanıtılacak Galaxy S24 serisinden önce tanıtacak.

Samsung Galaxy Book 4, 15 Aralık Tarihinde Geliyor

Samsung’un bu yeni dizüstü bilgisayarı, Intel’in aynı tarihte piyasaya süreceği Core Ultra işlemcileriyle aynı gün tanıtılacak. Firmanın ‘Al akıllı telefon’ adını tescil ettirdiği ve Galaxy S24 serisini bu şekilde lanse edileceği söyleniyor.

Intel’in yeni Core ultra işlemcileri, yapay zeka görevlerini hızlandırmak için özel bir sisteme sahip olacak.  Galaxy Book 4 modeli, firmanın tescilli Gauss dil modeli ve Core Ultra işlemci ailesiyle çıkış yapacak. Ayrıca bu serinin Galaxy Book 4, Galaxy Book 4 360, Galaxy Book 4 360 Pro, Galaxy Book 4 Pro ve Galaxy Book 4 Ultra olarak toplamda 5 model olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu