Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Yüksek Yenileme Hızına Sahip Katlanabilir Kapaklı Telefon Üretecek!


Katlanabilir telefon akımı tüm hızıyla devam ediyor. Çinli telefon üreticileri arasında yer alan OPPO katlanabilir kapaklı telefon üretecek.

Samsung’un adeta akım haline getirdiği katlanabilir telefon modelleri artmaya devam edecek gibi görünüyor. 2021 yılında 5 milyondan fazla katlanabilir telefonun piyasaya sürülmesi bekleniyor. 2021’in ilk çeyreğinde 346 milyon akıllı telefon tüm dünya da satışlara çıkarken önümüzdeki süreç içerisinde piyasa da katlanabilir telefonlar konuşulacak gibi görünüyor. Apple katlanabilir iPhone üzerinde çalışırken, Xiaomi kendi katlanabilir telefonları üzerinde çalışırken, Samsung’da bu firmalara katlanabilir ekranlar üreterek kasasını parayla doldurmaya devam ediyor. Şimdi de OPPO katlanabilir kapaklı telefon üzerinde çalışıyor.

Günümüzde Samsung ve Motorola katlanabilir ekranlı kapaklı telefonlar satan ana markalardır. Bu markalar arasına Çinli telefon üreticisi OPPO’da katılmaya hazırlanıyor. Şirket Motorola ve Samsung’a rakip olacak bir telefon üzerinde çalışıyor.

"<yoastmark

OPPO Katlanabilir Kapaklı Telefon Geliyor

Aslın da şirketin bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığından daha önce bahsetmiştik. Bugün şirketin üreteceği telefon hakkında yeni bilgiler geldi. Tahminlere göre gizemli kapaklı katlanabilir akıllı telefon kadın kullanıcılara yönelik olacak. Kapatıldığın da boyutunun yaklaşık 2 inç olacağı ifade edilen telefon modeli, açıldığın da yaklaşık 7 inç oluyor. Cihazın geleneksel LPTS teknolojisinden farklı bir LTPO ekran teknolojisine sahip olması bekleniyor. Kullanıcılara yüksek bir yenileme hızı sunması beklenen akıllı telefon hakkında ne yazık ki daha fazla detay yer almıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu