Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriTecno Mobile

TECNO Phantom V Flip 5G İçin Tarih Verildi, En Ucuz Olacak

Son dönemde birçok sızıntıya konu olan TECNO Phantom V Flip 5G, 22 Eylül'de tanıtılacak. En ucuz katlanabilir telefon olması bekleniyor.


TECNO, 22 Eylül’de Singapur’da düzenlenecek Flip In Style TECNO Amiral Gemisi Ürün Lansmanı 2023’te ilk kapaklı telefonunu duyuracağını onayladı. TECNO Phantom V Flip 5G ismiyle çıkış yapacak olan telefonun bu segmentteki en düşük fiyatı taşıması bekleniyor. Zira markanın kitap şeklinde katlanan ilk telefonu Phantom V Fold fiyatıyla büyük ses getirdi.

Yeniden Phantom V Flip 5G modeline dönecek olursak, yakın zamanda ortaya çıkan görüntülerde telefonun dairesel bir kapak ekrana, çift kameraya sahip olduğu görüldü. Daha önceki raporlara göre Phantom V Flip’in 6,75″ ila 6,9″ 144Hz FHD+ ekran, Dimensity 1300 çipine benzer özellikler gösteren MediaTek Dimensity 8050 5G işlemciye, 64MP ana arka kamera, 32MP ön kamera, 8GB RAM, 256GB depolama, 66W hızlı şarjlı 4000mAh pile sahip olacak.

TECNO, etkinlikte PHANTOM V Flip 5G’nin yanı sıra yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarı TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inç’in de lansmanını gerçekleştirecek.

 

Kapaklı telefonla ilgili olarak TECNO şunları söyledi:

TECNO’nun ilk kapaklı akıllı telefonu olan PHANTOM V Flip 5G, TECNO’nun yeni form faktörlerini keşfetme ve tutkulu, modaya uygun ve ileriye dönük kitleler için kapaklı telefonların stilini ve işlevselliğini yeniden tanımlama konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

PHANTOM V Flip 5G, TECNO’nun “Premium’a Geçme” stratejisinden kaynaklanan en son yeniliktir. Bu küresel iş stratejisi, benzersiz birinci sınıf cihazlar sunmak için en son teknolojileri benzersiz şık tasarımlarla birleştiren bir ürün yelpazesi oluşturmaya odaklanmasıyla TECNO’yu diğerlerinden ayırıyor. Bu stratejinin bir sonucu olarak TECNO, sürekli olarak çığır açan ürünler sunmuş ve amiral gemisi akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarların öncülüğünde ürün portföyünü zenginleştirmiştir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu