Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung ekran sürekli açık özelliğini GIF desteğiyle güncelledi

Samsung ekran sürekli açık özelliğini Galaxy S7 modellerden bu yana kullanıyor. Daha sonra giriş ve orta segment telefonlarda kullanılmaya başlanan özellik en güncel haliyle Galaxy S9/Galaxy S9 Plus’ta karşımıza çıktı. En güncel diyoruz, zira Galaxy S9 modellerde kullanılan ekran sürekli açık özelliği GIF desteği sunuyor.

Samsung çok geçmeden aynı desteği Galaxy S8/Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8’e de getirdi. Kullanıcılar artık Ayarlar > Kilit Ekranı ve Güvenlik > Saat ve FaceWidget yolunu takip ederek, telefon uyku modunda olduğunda devreye giren ekran sürekli açık özelliğine hareketli GIF dosyaları ekleyebilecek.

Samsung ekran sürekli açık
Samsung ekran sürekli açık

GIF dosyaları aşırı pil tüketimini engellemek için sadece bir defa oynatılıyor. İkinci defa oynatmanız için telefonu uyandırıp tekrar kilit ekrana almanız gerekecek.

Bunun için yapılması gereken uygulamayı 3.2.26.4 numaralı sürüme güncellemek. Eğer güncelleme henüz size ulaşmadıysa buradaki link üzerinden APK dosyasını indirip kurulumu kendiniz yapabilirsiniz. Yükleme işlemi öncesi “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu