Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji Haberlerirealme

Realme “Master Explorer Edition” serisini bitiriyor!


Realme “Master Explorer Edition” serisini bitiriyor! Bu karar son kullanıcı için ne anlam ifade ediyor gelin hep birlikte bakalım.

Önde gelen bir akıllı telefon üreticisi olan realme , ürün yelpazesinde büyük bir yeniden yapılanma gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu değişikliğin bir parçası olarak Realme, benzersiz tasarımıyla kullanıcılar arasında popülerlik kazanan “Master Explorer Edition” akıllı telefonları artık üretmeyecek. realme GT2 Master Explorer, bu serinin piyasaya sürülen son sürümü olacak.


realme’nin Başkan Yardımcısı ve Çin CEOsu Xu Qi, şirketin ürün yelpazesinde basitleştirme ihtiyacını gerekçe göstererek bu kararı Weibo’da duyurdu. Xu Qi yaptığı açıklamada, “Explorer” serisini takdir eden kullanıcılara hitap edecek yeni bir serinin de ipuçlarını verdi.


Realme’nin ürün grubu daha önce Neo, Numeric, GT, Q, V ve X gibi birkaç seriden oluşuyordu. Ancak bu serilerin bazılarının fiyatlandırma açısından örtüşmesi kullanıcılar arasında kafa karışıklığına yol açtı. Bunun yeniden yapılanma için önemli bir neden olduğuna inanılıyor.


GT Master Explorer Edition ve GT2 Master Explorer Edition dahil olmak üzere “Master Explorer Edition” akıllı telefonlar, seyahat kılıfları ve sert kasa arka kapaklarına sahip, görsel açıdan büyüleyici tasarımlarıyla biliniyordu.


Şirketin “Master Explorer Edition” serisini bırakma kararı, markanın benzersiz tasarımları takdir eden hayranlarını şaşırtabilir. Bununla birlikte, şirketin ürün hattını modernize etme kararı, tekliflerini basitleştirmeye ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik bir adımdır.


realme, “Master Explorer Edition” akıllı telefonlarının yerini alacak olan seri hakkında detay vermedi. Bu serinin kullanıcılara ne gibi yeni özellikler ve tasarımlar sunacağı ise merak konusu. Yine de Realme’nin ürün hattını basitleştirme kararı, şirketin müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli ürünler sunmaya odaklanmasına yardımcı olacak olumlu bir hareket.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu