Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTWS Kulaklık

OnePlus Nord Buds 2’nin Lansman Öncesi Teknik Özellikleri Sızdırıldı


Önümüzdeki günlerde küresel pazarda piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Nord Buds 2 kulaklığının teknik özellikleri sızdırıldı.

Çinli teknoloji devlerinden OnePlus, tarihler 4 Nisan’ı gösterdiğinde Nord CE 3 Lite akıllı telefonunu ve Nord Buds 2 TWS kulaklıklarını dünya çapında piyasaya sürecek. Lansmana sayılı günler kalmasına rağmen Twitter kullanıcısı tarafından kablosuz kulaklıkların teknik özelliklerini sızdırdı.

Twitter kullanıcısı Mukul Sharma tarafından yapılan paylaşımda teknik özelliklerinin yanında nasıl görüneceğini de paylaşıyor. Tasarımına baktığımız da Nord Buds 2 modelinde düz bir gövde ve silikon kulak uçları ile aynı yarı kulak içi tasarımını koruduğunu görüyoruz. Kulaklıklar paylaşılan bilgilere göre 12,4 mm dinamik titanyum sürücü ile donatılacak. Dört mikrofon ve 25db’ye kadar aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Kulaklıklar kendisi ve şarj kutusu ile birlikte 36 saate kadar pil ömrü sağlayacak. Ayrıca daha fazla kullanım için hızlı şarjı da destekliyor olacak. Kulaklıklar IP55 sertifikasına sahip olacak. Son olarak Şimşek Beyazı ve Gök Gürültüsü Grisi renk seçenekleri ile birlikte gelecek.

OnePlus Nord Buds 2

Şimdilik yeni Nord Buds 2 kulaklıkları hakkında bilinenler bunlardan ibaret. Sızdırılan bilgilere baktığımız da kulaklıkta bulunan aktif gürültü engelleme, dört mikrofon ve daha iyi pil ömrü ile birlikte önceki modeline kıyasla önemli yükseltmeler aldığını söyleyebiliriz. Ufak bir hatırlatma da bulunmak gerekirse OnePlus Nord Buds, Dolby Atmos desteği ve OnePlus’ın akustik ayar teknolojisi ile gelmişti. Ayrıca Yapay Zeka gürültü engelleme ce 94ms düşük gecikme modu için çift mikrofon içeriyordu.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Fold Son Derece İnce ve Hafif Olacak

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan lansman ile birlikte kulaklıklar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz. Ayrıca lansmana kadar hem sızıntılar ile hem de OnePlus tarafından yapılan paylaşımlar ile piyasaya sürülene kadar çoğu özelliğini öğrenmeyi bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu