Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobiroller

Lenovo Z6 ekranıyla OnePlus 7 Pro’ya taş çıkartacak


Lenovo alışkanlığını sürdürüp kısa süre içerisinde duyuracağı bir telefon hakkında bilgiler aktarmayı sürdürüyor. Lenovo Z6 hakkında aktarılanlara bakılırsa telefonda epey gelişmiş bir ekran göreceğiz.

Lenovo, Z6 4 Temmuz tarihinde tanıtılacak. Öncesinde telefonda Snapdragon 730 işlemcisi, üçlü arka ve 4.000 mAh büyüklüğünde bir pilin kullanılacağı bizzat şirket tarafından onaylandı. Lenovo telefon hakkında şimdi daha fazla detay aktarıyor.

Lenovo Z6 ekranıyla fark yaratacak

Lenovo’nun son paylaşımına göre Z6’da 6.39 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü OLED ekran göreceğiz. % 93,1 ekran / kasa oranı sunacak ekranda HDR10 ve DCI-P3 geniş renk gamı ​​desteğinin yanında De-Mura ekran renklendirme teknolojisi de kullanılacak.

Maksimum 600 nit parlaklığa erişebilecek bu panelde 120 Hz ekran tazeleme göreceğiz. Yakın zamanda tanıtılan OnePlus 7 Pro’da yer alan 90Hz panel telefonun en önemli pazarlama araçlarından biri oldu. Lenovo ayrıca telefonda ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcısı ve çizilmelere karşı Gorilla Glass teknolojisinin kullanılacağını bildirdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu