Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Altın kaplamalı iPhone 12 Pro; ev parasına akıllı telefon!


Özel tasarımlı telefonlarını dudak uçuklatan fiyatlar ile satışa sunan Caviar, yeni iPhone 12 Pro için birçok tasarımı satışa çıkardı!

Piyasaya sürülen iPhone’ları özel işlemeler, değerli madenler ve pahalı maddeler ile sentezleyerek yüksek fiyattan satışa sunan Caviar, henüz tanıtılmayan iPhone 12 Pro‘yu altın kaplamalı bir şekilde karşımıza çıkardı. Daha önceki iPhone serilerinde de bu tarz girişimlerde bulunan şirket, yeni model için on iki farklı dizayn oluşturdu. Bu dizaynlar arasından bazıları ise fazlasıyla dikkat çekti. İşte dudak uçuklatan iPhone 12 Pro!

Karbon, altın timsah, lacivert, titanyum, zümrüt, alev, zarafet, saf altın, siyah timsah, siyah timsah, deve kuşu ve doğal python olarak sıralanan on iki dizayn, cihazın donanımında herhangi bir farklılık göstermiyor. Sadece cihazların üzerinde hayvan derileri, pırlantalar, altınlar ve bunun gibi maddeler yer alıyor. Aynı zamanda bu cihazlar sipariş üzerine oluşturuluyor; ancak bu on iki cihazdan bir tanesi fiyatıyla bizim dikkatimizi fazlasıyla çekiyor.

iPhone 12 Pro’nun “Saf Altın” versiyonu, listedeki en pahalı sürüm olarak göze çarpıyor. 18 ayar altın kaplama ile birlikte gelen cihaz, arka taraftaki motifleri ile de dikkat çekiyor. Orta kısımda yer alan çiçek motifleri hem kenarda, hemde kameranın alt tarafında yer alan düz altın plakalar ile son derece hoş bir görüntü sunuyor. Aynı zamanda cihaz, sekiz adet 0,48 karat pırlantayı (F / SI1) da üzerinde barındırıyor. Bu modelin fiyatı ise adeta dudak uçuklatıyor. Altın kaplamalı deri kutu ile birlikte gönderilen iPhone 12 Pro’nun Pure Gold (Saf Altın) sürümü, 23.380 dolardan (163.017 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

iPhone 12 Pro Pure Gold (Saf Altın) 128GB — 23.380 dolar (163.017 TL)

iPhone 12 Pro Pure Gold (Saf Altın) 512GB — 24.080 dolar (167.897 TL)

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu