Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Antutu şampiyonu Lenovo Legion 16GB RAM ile Geekbench’te görüldü!!


Geçtiğimiz haftalarda Antutu skorlarını alt üst eden Lenovo Legion, şimdi de 16GB RAM ile Geekbench’in radarına takıldı.

Son zamanlarda iddialı performansları ile gündeme düşen Lenovo Legion, en iyi oyuncu telefonu olmaya şimdiden aday gibi. Geçtiğimiz haftalarda Antutu skorlarını(648.871) alt üst eden bu telefon, şimdi de 16GB RAM ile birlikte Geekbench testlerinde sahneye çıktı.

Lenovo Legion oyuncu telefonu, Geekbench‘in tek tekli çekirdek testinde 4.556 puan alırken, çoklu çekirdek testinde ise 13.438 puan alarak yeni bir rekora daha imza attı. Bildiğiniz üzere cihaz, Qualcomm‘un geçtiğimiz günlerde duyurduğu Snapdragon 865 Plus yonga setinden güç alacak; Hatta bunu hem Lenovo hem de Qualcomm da resmi olarak onayladı.

Lenovo Legion

Yukarıda da gördüğünüz gibi Snapdragon 865 Plus‘tan güç alan Lenovo Legion, Antutu testlerinde gösterdiği performansı Geekbench testlerinde de göstermeyi başardı.

Bildiğiniz üzere yeni tanıtılan Snapdragon 865 Plus; şu anda piyasada bulunan Snapdragon 865 yonga setine kıyasla daha iyi bir CPU ve GPU performansı sunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda AnTuTu listesinde 16GB RAM ile görünen Lenovo Legion, Geekbench  testlerinde de aynı bellek kapasitesi ile görüldü. Hatta konuyu biraz daha açacak olursak bazı yabancı kaynaklar, cihazın 8/12/16GB RAM seçenekleri ile geleceğini ve 256/512GB dahili hafıza ile destekleneceğini de iddia ediyorlar.

Bakalım 22 Temmuz’da tanıtılacak olan Lenovo Legion, performansı ile 2020 yılının en iyisi olabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu