Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelXiaomi

Redmi 5 ve Redmi Note 5 kullananlara müjde! Sonunda geldi!

Xiaomi Redmi kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Son olarak Redmi 5 ve Redmi Note 5  modelleri için MIUI 11 güncellemesi dağıtıma sunuldu.

Xiaomi Redmi kullanıcılarını bu yıl adeta güncelleme yağmuruna tutarak Redmi 5 ve Redmi Note5 modellerine, MIUI 11 güncellemesi aldıklarını açıkladı. İlk olarak Beta güncellemesini Hindistan‘da yayımlayan şirket şimdi güncellemenin kararlı sürümünü Çin’de Redmi 5 serisiyle buluşturuyor.

MIUI 11, Redmi 5 ve Redmi Note 5 modellerine ne getiriyor?

Xiaomi güncellemenin tüm kullanıcılara 2020 yılından önce gelmesini amaçlıyor. Xiaomi yetkilileri çalışmalara hız kattıklarını ve kısa bir zaman içinde MIUI 11  güncellemesi  gelmesi bekleniyor. Özellikle Redmi Note 5‘de bulunan Qualcomm Snapdragon 636 yonga setinin olması bu güncelleme ile çok daha iyi performans vermesi anlamına gelmekte.

Xiaomi her iki model için de MIUI V11.0.1 sabit ROM güncelleme kapsamında dağıtılmaya başlandı. Güncelleme Redmi Note5 için 677 MB, Redmi 5 içinse 591 MB büyüküğünde. Bu güncelleme ile kullanıcılara, gelişmiş ara yüz ve Sistem geneli karanlık Mod, Yeni hızlı cevaplar, Yeni Doğal Ses ve Alarmlar, Ultra Güç Tasarruf Modu ve daha fazlası  MIUI 11 güncellemesi ile beraber bizlerle buluşacak. MIUI11 ROM hakkında konuşmamız gerekirse bir çok farklı telefon markaları tarafından kullanıldığı için en Stabil ROM olarak bilinmekte.

Xiaomi yayımladığı bu güncellemeler gösteriyor ki diğer telefon markalarına nazaran telefonun çok daha Stabil çalışması için elinden geleni yapmakta olduğu görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu