Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO F4 Bakın Nerede Göründü! Lansman Yaklaşıyor

POCO F4 için sertika süreci başladı. Bu gelişmeler telefonun tanıtım tarihinin yaklaştığının işareti. Peki POCO F4’ün özellikleri neler olacak?

Küresel çapta pek çok kullanıcı POCO F4 modelini bekliyor. POCO F3’ün pek çok ülkede elde ettiği başarı göz önüne alındığında bu bekleyiş doğal karşılanabilir. POCO F4’ün küresel versiyonu son olarak Hindistan’da IMEI veritabanında ortaya çıktı. Bu gelişme telefonun tanıtım tarihinin artık yaklaştığı anlamına geliyor.

220212111RI model numarasını taşıyan telefon bir süre önce Çin’de tanıtılan Redmi K40s’in küresel versiyonu olacak. Dolayısıyla POCO F4’ün tüm özelliklerini şimdiden biliyoruz. Görünüm noktasında POCO’nun renk seçeneklerini değiştirmesi muhtemel görünüyor. Şimdi Türkiye’de de satılacak POCO F4’ün başlıca özelliklerinden söz edelim.

Redmi K40S

POCO F4 Başlıca Özellikleri

POCO F4’te 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tazeleme hızına sahip AMOLED ekran yer alıyor. Sekiz çekirdekli Snapdragon 870 işlemcisinden güç alan telefon 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşırken, pil artık 67 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Hemen hatırlatalım, POCO F3’te Snapdragon 870 yer alıyor, fakat bu telefon 33 watt hızlı şarj desteği sunuyor.

POCO F4’teki önemli gelişmelerden biri de arka kameranın artık OIS desteğine sahip olması gösterilebilir. 48 megapiksel OIS destekli ana kamera f/1.79 diyafram açıklığında. Ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Yana monte parmak izi tarayıcısı, Dolby Atmos destekli stereo hoparlör ve Android 12 tabanlı MIUI 13 telefonda öne çıkan diğer özellikler.

Xiaomi 12 Pro Bakın En Ucuz Nerede Satılıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu