Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P10 tamir etmek ne kadar zor?


Huawei’in Mobil Dünya Kongresi’nde duyurduğu yeni tepe modeli P10 yavaş yavaş dünya piyasalarında boy göstermeye başladı. Türkiye fiyatı açıklanan ve önümüzdeki günlerde raflarda göreceğimiz telefon myfixguide sitesi tarafından parçalarına ayrıldı. Parçalarına ayrılma süresinde telefonun tüm iç donanımları gösteriliyor. Peki Huawei P10 tamir etmek ne kadar zor?

Huawei P10 tamir
Huawei P10 tamir

5.1 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan Huawei P10 modelinde 3.200 mAh büyüklüğündeki pilin telefonun iç kısmında büyük bir alanı kapladığını görülüyor. Mümkün olduğu kadar az bileşeni kullanmaya çalışan Huawei diğer donanımları üst kısımda pil ile ekran arasında kalan metal bölümde topluyor. Az bileşen kullanımı telefonun tamir edilme sürecinin kolaylaştırıyor. Siteye göre Huawei P10’u parçalarına ayırma sürecinde en zorlu aşama cam ekranın metal kasadan ayrılmasıydı.

Huawei P10 Türkiye fiyatı

Telefonun Türkiye fiyatı geçtiğimiz günlerde 3.599 lira açıklandı. Telefonun fiyatını nasıl buldunuz bilmiyoruz, ancak Huawei 1.699 lira değerindeki Huawei Watch 2 akıllı saati ön sipariş sürecinde telefonun yanında hediye olarak sunacak.

 

https://www.teknoburada.net/2017/04/13/en-uzun-pil-omru-sunan-akilli-telefonlar/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu