Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Razr 3 Özel Bir Katlanabilir Olacak

Uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefon Motorola Razr 3 için önemli bilgiler geldi. İşte gelişmenin detayları sizlerle.

Motorola, Razr serisi ile katlanabilir sektörüne büyük tazelik getirmişti. Uygun fiyatı ile dikkat çeken akıllı telefon serisi Motorola Razr 3 isminde yeni bir katlanabilir modeli getirecek. Akıllı telefon önemli bilgileri ile gündeme çıktı. Gelin detaylara göz atalım.

Motorola Razr 3 Çok İddialı Geliyor

Digital Chat Station isminde ünlü sızıntıcı, serinin yeni katlanabilir akıllı telefonu Razr 3 ile ilgili yeni ayrıntıları açıkladı. Motorola’nın bu yıl piyasaya süreceği tek katlanabilir olduğu bilinen akıllı telefon, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile çıkış yapacak. 12GB RAM ve 256GB gibi dahili depolama seçenekleri sistem eşlik edecek.

Ekran kısmında ise 6.7 inç büyüklüğünde ve 120Hz yenileme sunan OLED veya AMOLED panel yer alacak. Bilgilere göre akıllı telefon 32 Megapiksel birincil ön kamera ve 50 Megapiksel arka kamera taşıyacak. Pil kısmında ise 2.800 mAh kapasiteli bir batarya yer alacak.

Motorola RAZR 3

Bu katlanabilir telefonun oldukça uygun fiyatlı olacağı da biliniyor. Çünkü diğer önceki modeller çok uygun fiyatıyla çıkış yapmıştı. Şirketin bu politikasını yeni katlanabilir telefonuna da uygulayacağını düşünüyoruz.

Galaxy Z Flip4’e rakip olması beklenen Razr 3, çok yakında piyasaya sürülecek. Verimlilik konusunda yüksek performans sunacak olan yeni katlanabilir akıllı telefonun gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu